Ce înseamnă codul „14324” de pe WhatsApp?

De Jurnalul Național Actuale Utile 140 citiri
5 min citire
Majoritatea dintre noi folosim, măcar odată pe zi, aplicația. Dar, dacă ai ajuns aici, ar fi cazul să știi ce înseamnă codul „14324” de pe WhatsApp.

Folosim zilnic WhatsApp, dar nu îi știm beneficiile

Peste două miliarde de oameni folosesc deja WhatsApp, ceea ce îl face lider de piață în domeniul aplicațiilor de mesagerie instantanee.

Disponibilă în majoritatea țărilor, peste 180, aproape toată lumea este utilizator WhatsApp. De asemenea, câștigă teren în Franța, Germania, Statele Unite și Italia.

Popularitatea WhatsApp se datorează în parte faptului că este complet gratuit pentru consumatori și înlocuiește SMS-urile și apelurile telefonice, ambele cu plată. Acest lucru îl face excelent pentru a păstra legătura cu familia și prietenii din străinătate.

Aceștia au nevoie doar de un număr de telefon pentru a începe, iar aplicația de mesagerie este intuitivă. Pe scurt, nu există bariere pentru utilizatorii activi, iar dacă te decizi să folosești WhatsApp Business, publicul este deja acolo.

Ce este varianta de business a aplicației

WhatsApp pentru afaceri este un canal de comunicare în timp real. În timp ce oamenii amână adesea citirea e-mailurilor, de obicei verifică imediat mesajele primite, chiar și în deplasare. 80% dintre mesajele WhatsApp sunt citite în primele cinci minute.

Acest lucru vă oferă o fereastră de timp mult mai mare pentru a trimite mesaje de marketing. De fapt, mesajele WhatsApp au o rată de deschidere imbatabilă de 98% și o rată de clic de 45-60%.

Mesajele directe sunt excelente pentru oferte personalizate și servicii individuale pentru clienți. Poți trimite credențiale de cont personal, actualizări de comenzi și poți oferi asistență într-un chat sigur, individual.

 

De asemenea, poți pune întrebări pentru a face recomandări precise de produse, spre deosebire de widgeturile de upsell pe site. API-ul WhatsApp Business se conectează, de asemenea, la CRM-ul dvs., permițându-ți să folosești informațiile despre clienți pentru a personaliza comunicarea.

Utilizatorii se bucură de faptul că toate conversațiile WhatsApp sunt criptate. Din punct de vedere comercial, este suficient de sigur pentru a face schimb de informații sensibile, cum ar fi resetarea parolelor.

Toate conversațiile WhatsApp BUsiness sunt criptate

De asemenea, toate conturile de afaceri WhatsApp trec obligatoriu prin autentificare pentru a le oferi clienților liniște. Acest lucru este valabil atât pentru companiile care utilizează aplicația WhatsApp Business, cât și pentru API.

Ce înseamnă codul „14324” de pe WhatsApp

Dar, fie că folosești varianta clasică, fie cea de business, aplicația are și anumite coduri, des utilizate de cei care stau zilnic pe WhatsApp, iar printre acestea se află și codul ”14324″.  De fapt, ce înseamnă codul ”14324″ de pe WhatsApp.

WhatsApp a devenit o aplicație folosită nu doar de adulți, ci și de cei mai tineri pentru a trimite scurte videoclipuri sau mesaje video și chiar pentru a afla cu cine vorbește cel mai des partenerul lor.

De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au tendința de a împărtăși o serie de mesaje pe care doar ei le înțeleg, cum ar fi acronimele. Acum, că numerele au devenit la modă, v-ați întrebat vreodată ce este de fapt codul ”14324″?

Cu siguranță că unul dintre copiii, tăi a menționat în familie codul ”14324″ și încerci să-ți dai seama ce înseamnă acesta, dar, de fapt, este vorba de o nouă formă de comunicare inventată de adolescenți.

Există multe numere care au devenit trending pe WhatsApp. Acestea au venit de obicei de la TikTok și s-au răspândit și pe alte rețele sociale. Dar nu trebuie să le asociezi cu ceva rău, mai ales pentru părinții îngrijorați.

În noua formă de comunicare a celor mai tineri, codul înseamnă ”I love you so much” (”Te iubesc atât de mult”), unde fiecare cifră, în engleză cel puțin, înseamnă că 1 este ”I”, 4 este ”love”, 3 este ”you”, 2 este ”so”și 4 este ”much”.

Astfel, codul ”14324″ este explicat ca fiind ceva cu adevărat iubitor și prietenos. Partea bună este că îl poți însoți de un emoji, cum este cazul inimii, pentru a avea mai mult sentiment.

Așa că nu-ți mai face griji că acest cod de pe WhatsApp ar putea însemna ceva ciudat sau pur și simplu vulgar.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,