Ce Sfânt te ocrotește în funcție de zodie?

De Jurnalul Național Actuale Utile 388 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Fiecare zodie este asociată cu un sfânt ocrotitor, un intermediar divin care ghidează și îngrijește nativii născuți sub influența acelei zodii. Care sunt sfinții ocrotitori, ai fiecărei zodii, aducând în lumină conexiunile dintre trăsăturile zodiacale și virtuțile spirituale ale sfinților.

Berbec

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru curajul lor neînfricat și pentru determinarea de a înfrunta provocările. Sfântul Gheorghe, un luptător împotriva răului și al protector al celor slabi, este alegerea perfectă pentru această zodie.

Cu asemănarea Sfântului Gheorghe, sunt cei care a învins un dragon simbolic, iar Berbecii învață să înfrunte obstacolele cu curaj și să-și protejeze cu hotărâre interesele și persoanele iubite.

Taur

Statornicia și sensibilitatea sunt caracteristici definitorii ale Taurilor. În aceast fel, Sfântul Dimitrie, cunoscut pentru credința sa profundă și pentru sacrificiul său în numele credinței, se aseamănă cu acești nativi.

Zi de zi, Sfinții Dimitrie și Taurii împărtășesc virtuți precum răbdarea și angajamentul față de valorile lor, oferind un sprijin spiritual în momentele dificile.

Gemeni

Flexibilitatea și comunicarea fluentă sunt trăsături specifice Gemenilor. În acest sens, Sfântul Petru este cunoscut pentru impetuozitatea sa și pentru capacitatea de a transmite mesaje esențiale, are multe în comun cu această zodie.

Astfel, el este considerat ocrotitorul celor care poartă cuvântul divin către ceilalți, în timp ce Gemenii se fac remarcați prin darul lor de a comunica și de a aduce idei noi în lume.

Rac

Emoționali și dedicați familiei, Raci sunt conduși de sentimente profunde. Iar, Sfântul Cristofor, cunoscut pentru actele sale de caritate și iubire necondiționată față de cei aflați în suferință, este un sfânt ocrotitor adecvat pentru această zodie.

Aceşti nativi, asemenea Sfântului Cristofor, care a purtat pe umeri copilul Isus, Racii poartă în inimile lor, grijile celor dragi cu devotament și tandrețe.

Leu

Toţi cei născuţi în această zodie, sunt puternici și încrezători, astfel, Leii împărtășesc multe caracteristici cu Sfântul Mihail, un luptător împotriva răului și un apărător al adevărului.

Sfântul Mihail este adesea înfățișat în luptă cu forțele întunericului, semnificând victoria asupra provocărilor. La fel, Leii domină cu încredere scenariile în care sunt implicați și aduc lumina în jurul lor.

Fecioară

Cei din această zodie sunt atenți și dăruiți, iar Fecioarele împărtășesc multe trăsături asemenea cu Sfânta Maria, o figură maternă și de înțelepciune. Cu grijă pentru ceilalți și pentru detaliile mici, Sfânta Maria aduce înțelepciune și iubire, la fel cum Fecioarele își îndrumă calea cu grijă și discernământ.

Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru echilibrul lor și pentru căutarea justiției. Se aseamănă cu Sfânta Iustina, o martiră care a apărat dreptatea și a răspândit credința, aceasta se potrivește perfect cu această zodie. Asemenea Sfintei Iustina, Balanțele caută armonia și corectitudinea în toate acțiunile lor.

Scorpion

Nativi din această zodie sunt intenși și pasionali, astfel, Scorpionii împărtășesc trăsături cu Sfântul Iacob, cunoscut pentru călătoria sa spirituală și pentru confruntarea cu provocările vieții.

Şi asemenea Sfântului Iacob, nativi Scorpioni se angajează în căutarea înțelepciunii și transformării interioare.

Săgetător

Sunt mereu în căutarea aventurii și a înțelepciunii, aceşti Săgetători se regăsesc asemenea Sfântului Nicolae, un sfânt cunoscut pentru darurile sale generoase și pentru călătoriile sale în întreaga lume.

În toate zilele, ca și Săgetătorii, Sfântul Nicolae aduce bucurie și lumină în viețile celorlalți prin acte de generozitate.

Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricorn, sunt cunoscuți pentru seriozitatea și determinarea lor în atingerea obiectivelor. În acest fel, Sfântul Vasile cel Mare este cunoscut pentru învățăturile sale profunde și pentru contribuția sa la dezvoltarea spiritualității, este un sfânt ocrotitor potrivit pentru această zodie.

Asemenea Sfântului Vasile, Capricornii își canalizează energia către înțelegerea profundă și căutarea sensului în viață.

Vărsător

Toţi vărsătorii se aseamănă cu Sfântul Aquilin, un sfânt cunoscut pentru credința sa neclintită și pentru perseverența în timpul persecuțiilor religioase. Asemenea Vărsătorilor, Sfântul Aquilin a avut curajul să-și urmeze convingerile și să aducă schimbări pozitive în lumea sa.

Pești

Nativii din peşti sunt empatici și spirituali, de altfel, peștii împărtășesc multe caracteristici cu Sfântul Petru, cunoscut pentru pentru iubirea sa față de natură. Ca și Peștii, Sfântul Petru a avut o conexiune profundă cu lumea spirituală și a adus lumină în locurile întunecate.

Sursa – playtech.ro