Ce solutii de finantare au la dispozitie tinerii antreprenori

44

O idee buna pentru un business are nevoie si de o solutie financiara pe masura pentru a fi pusa in practica. De asemenea, afacerile trebuie sprijinite constant, iar pentru antreprenori se poate dovedi a fi dificil sa gaseasca solutii financiare potrivite nevoilor. In schimb, oricine se poate interesa de finantare de la Omnicredit pentru a afla mai multe despre optiunile disponibile aici.

Prietenul cel mai bun al antreprenorilor

Oamenii de afaceri au nevoie de solutii avantajoase prin care sa isi dezvolte business-urile. Institutiile traditionale de finantare sunt cunoscute pentru faptul ca impun conditii mai putin relaxate pentru cei interesati, iar ca raspuns la nevoile antreprenorilor vine Omnicredit. Finantarea de la Omnicredit inseamna eficienta, rapiditate si avantaje maxime, aceasta fiind prima platforma de microfinantare care isi deruleaza activitatea exclusiv online din Romania si care propune conditii foarte prietenoase.

Creditarea – ideala intotdeauna

Accesarea unui microcredit se dovedeste a fi o decizie inspirata pentru toti cei care vor sa isi dezvolte afacerea. Solutia ofera flexibilitate maxima si permite achizitionarea de utilaje si aparate noi, de platirea chiriilor, a salariilor, facturilor si nu numai. Conditiile impuse nu sunt deloc stricte si, teoretic este nevoie ca firmele sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Totusi, acest criteriu nu este unul decisiv, pentru ca la Omnicredit se pune pret si pe creativitate, astfel ca ideile cu potential au toate sansele sa obtina finantarea necesara pentru a prinde aripi.  Solutia este numai buna pentru cei care au nevoie de una pe termen lung si permite rambursarea in rate lunare pe o perioada de pana la un an de zile. Mai mult, microcreditul poate fi ales alaturi de alte solutii financiare disponibile la Omnicredit pentru flexibilitate maxima.

Scontarea

Aceasta este o solutie financiara care permite incasarea biletelor la ordin si CEC-urilor primite de la clienti care au termenul de plata in viitor. Este simplu, pentru ca se gireaza catre Omnicredit care face plata pe loc si asteapta incasarea la data scadenta. Solutia este una dintre cele mai rapide modalitati de finantare si se potriveste pentru firme din toate domeniile. Principalul avantaj al sau este chiar simplitatea cu care se poate pune in practica, fiind de ajuns numai cateva click-uri in acest sens.

Factoring

Atunci cand detii un mic business care ofera produse si servicii pentru care se emit facturi la termen de plata probabil ca pot exista fel si fel de cazuri in care sa fie necesara incasarea mai rapida a banilor si exact pentru asta exista factoringul. Aceasta solutie permite cesionarea creantelor catre Omnicredit pentru incasarea pe loc a banilor pentru facturi, deblocandu-se lichiditatile in lei sau in valuta simplu si rapid, din numai cateva click-uri.

Solutia se dovedeste a fi ideala pentru toate business-urile care se confrunta cu diferente mari de timp intre momentul platii la furnizori si cel in care se incaseaza facturile emise catre clienti. Avantajele sunt simple, incepand de la faptul ca ofera flexibilitate maxima, iar orice antreprenor se poate bucura de libertate deplina. Mai mult, aceasta solutie este si foarte rapida, oricine putand sa obtina sprijinul financiar de care are nevoie in timp record. Totodata, acesta nu este un credit, ci doar o modalitate de accelerare al incasarilor, ceea ce presupune ca nu se afecteaza gradul de indatorare al firmei si nu sunt necesare garantii materiale.

Oricine se intereseaza de finantare de la Omnicredit are acces la solutii foarte avantajoase, moderne, accesibile direct online, iar cu ajutorul echipei experimentate de aici dezvoltarea propriului business devine o sarcina mult mai putin complicata.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata