Ce sunt trandafirii criogenați? Ce semnificații au și cu ce ocazii se pot dărui?

81

Trandafirul este una dintre cele mai cunoscute și apreciate flori, vârsta celui mai vechi trandafir descoperit fiind aproximativ 35 de milioane de ani. Această floare este atât de apreciată pentru că poate fi utilizată în mai multe domenii, cum ar fi medicina, industria cosmeticelor sau în arta culinară, scopul lui principal fiind pe post de cadou sau pentru decorări, dar și aromaterapie.

De-a lungul timpul ți-ai dorit măcar o dată să poți păstra vie o floare sau un buchet pe care l-ai primit în dar. Din păcate, în mod natural mai mult de 3-4 zile nu poți păstra o floare vie, însă tehnologia a avansat și te vei putea bucura de trandafirii primiți mult timp, dacă sunt criogenați. Trandafirii criogenati sunt din ce în ce mai populari, ceea ce nu este surprinzător, întrucât au toate meritele să fie căutați pentru frumusețea lor aparte. Astfel că în sfârșit poți marca un eveniment prin trandafiri, pentru că vor rămâne la fel de frumoși și peste 25 de ani.

Semnificațiile trandafirilor criogenati

  1. Un moment deosebit

Culoarea trandafirilor transmite diferite semnificații: albul transmite inocență, puritate, astfel că trandafirii albi sunt ideali pentru a fi dăruiți persoanelor care fac o schimbare majoră în viața lor sau care au trecut peste un anumit obstacol. Culoarea galben transmite veselie, iar trandafirii care poartă această culoare au darul de a transmite optimism către persoana care îi primește. Trandafirii roșii sunt ideali pentru femeia vieții tale, pentru că transmit pasiune și iubire profundă, așadar dacă dorești să marchezi un moment romantic, un trandafir roșu ar fi alegerea potrivită.

  1. Dragostea eternă

Știi deja că trandafirul reprezintă de departe simbolul iubirii, așadar un trandafir criogenat ar reprezenta cu siguranță iubirea eternă, nemuritoare. Poți să îi dăruiești la aniversarea voastră sau la logodnă sau îi poți dărui și la cererea în căsătorie. Dăruindu-l la cererea în căsătorie îi va aminti mereu de acel moment frumos și important.

  1. Momente pe care să le ții minte

Momentele importante din viață trebuie marcate și mai ales ținute minte. Ne rămân în suflet și în memorie prin lucruri sau prin trandafiri care se mențin veșnic. Așadar pentru orice eveniment special de care vrei să-și aducă aminte persoana specială din viața ta, dăruiește-i un frumos trandafir criogenat.

Orice femeie ar aprecia un așa cadou pentru că nu necesită mult efort pentru îngrijire și totuși poate fi păstrat foarte mulți ani, fiind la fel de frumos.

Pentru a găsi trandafirul potrivit, poți alege de pe florăria online culoarea favorită și aranjamentul dorit. Poți dărui trandafirul într-o cupolă de sticlă care va aminti de basme și va transforma atmosfera într-una de poveste sau poți dărui o minunată cutie acrilică cu trandafiri criogenați care o vor încânta.

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, nu este nicio problemă, serviciul de livrare flori te va ajuta să oferi bucurie prin trandafiri criogenați livrați rapid către femeia din viața ta. Cu siguranță nu va uita prea curând un așa moment, iar trandafirul îi va aminti veșnic de cât de mult este iubită.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata