Cea mai bântuită pădure din lume se află în România. I se mai spune și „Triunghiul Bermudelor”

De Jurnalul Național Actuale Utile 145 citiri
3 min citire
 

De zeci de ani, o pădure întunecată și misterioasă a captat imaginația oamenilor. I se mai spune și „Triunghiul Bermudelor”. Este considerată a fi cea mai bântuită pădure din întreaga lume. Iar puțină lume știe că această pădure se află în România.

Unde se află cea mai bântuită pădure din lume?

Cu toții am auzit povești despre păduri bântuite. Unii călători aleg să nu se apropie de astfel de locuri, însă pentru alții teoriile sunt intrigante. Există ceva care îi convinge să pășească până în adâncul pădurilor asociate cu legende, mistere nerezolvate, fenomene anormale și chiar mortale în unele cazuri.

Pentru un explorator îndrăzneț, a vizita cea mai bântuită pădure din lume ar putea să reprezinte oportunitatea de a se confrunta prima dată cu supranaturalul. Pentru a face acest lucru, trebuie să călătorească până în inima României, în Hoia-Baciu, în regiunea Transilvania.

Ce au trăit călătorii care au intrat în „Triunghiul Bermudelor”

Peste tot în lume, există locuri despre care zvonurile nu încetează niciodată. Vânătorii de fantome merg în astfel de spații înarmați din cap până-n picioare cu gadget-uri de ultimă generație: detectoare de mișcare, contoare de câmp electromagnetic, contoare de ioni de aer și altele.

Astfel, pentru toate acestea şi pentru a căuta dovezi ale manifestării fenomenelor paranormale, s-a întâmplat și în pădurea Hoia-Baciu. Mulți care au cutreierat-o au mărturisit ulterior că s-au simțit ca într-un film înfricoșător, cufundați într-o poveste despre care nici nu au îndrăznit să pună prea multe întrebări.

Mărturiile oamenilor care au vizitat pădurea Hoia-Baciu

Mărturiile călătorilor care au vizitat pădurea Hoia-Baciu, cunoscută și drept „Triunghiul Bermudelor”, arată că unele fenomene cu totul stranii au loc aici. Oamenii spun că suferă de anxietate severă și simt că cineva îi urmărește, ies de aici cu zgârieturi sau vânătăi a căror origine ar fi inexplicabilă.

Faptul că pădurea Hoia-Baciu, este cea mai bântuită din întreaga lume, a captivat pasionații de paranormal de mai bine de jumătate de secol. Numele său este al unui cioban care a dispărut cu turma sa de 200 de oi chiar în zonă, fără a mai fi văzut vreodată. Se spune că aici spiritul său, dar nu numai, bântuie acest teritoriul.

 

Ce s-ar întâmpla la portalul circular din inima pădurii bântuite

După ce ciobanul de la Hoia-Baciu ar fi dispărut fără urmă, toții copacii, care cândva ar fi stat drepți, și-au modificat forma. Astăzi, mulți dintre ei sunt răsuciți în noduri. Localnii susțin că pădurea are în mijlocul său o poiană circulară, care ar fi neobișnuită.

În poiana din inima pădurii bântuite ar fi dispărut ciobanul cu 200 de oi. Se spune că aceasta este un portal și că cei care trec prin acest portal riscă să nu se mai întoarcă niciodată în lumea pământenilor.

Sursa – playtech.ro