Cele mai bune jocuri din 2020

44

Nu a existat niciun moment mai bun și prosper pentru jocurile video. Datorită tehnologiilor de ultimă generație și a ultimelor dezvoltări din domeniul graficii, din ce în ce mai mulți utilizatori își doresc să profite din plin de acestea. Fie că este vorba de jocuri de calculator, consolă sau telefon, numele celor mai recente jocuri lansate sunt pe buzele tuturor. Elementele interactive, acțiunea care provoacă adrenalină și spiritul competitiv resimțit pe durata unui astfel de joc sunt câteva dintre elementele care îi fac pe jucători să decidă în ce măsură vor continua să joace. Fie că ești amator sau jucător experimentat, jocurile următoare îți vor oferi inspirație pentru următoarea sesiune de gaming.

Metro Exodus

Având în vedere succesul de care s-au bucurat Metro 2033 și Metro: Last Light, acest shooter a fost așteptat cu sufletul la gură de către toți pasionații de gaming. Elementele de supraviețuire și decorul apocaliptic îl însoțesc pe eroul Artyom de-a lungul călătoriei. Acesta părăsește labirintul periculos al metroului și pornește într-o adevărată aventură la suprafață.

Jucătorii au ocazia să se cufunde într-o lume realistă alături de personajul principal. Abilitatea de a particulariza armele și ciclul realist zi/noapte care se schimbă odată cu anotimpurile sunt un cadrul excelent pe parcursul călătoriei cu o durată de aproximativ un an. Un joc care provoacă adrenalină și oferă o experiență foarte realistă.

Valorant

Counter Strike a dominat o vreme piața jocurilor care testează reflexele de tras cu arma ale jucătorilor, dar a venit momentul pentru un adversar pe măsură. Valorant este un joc competitiv care combină precizia de țintire cu abilitățile de supraviețuire ale unui erou. Cu un număr impresionant de hărți și agenți care să însoțească jucătorii de-a lungul întregii experiențe, producătorii fac tot ce le stă în putință pentru a se asigura că oferă un mediu de joc cât mai plăcut.

Chiar dacă ești la început, cu siguranță îți va plăcea ideea unui agent care riscă tot pe câmpul de luptă. În plus, vei avea ocazia să te confrunți cu alți jucători pentru a obține o poziție cât mai bună în clasament.

Industria iGaming

Una dintre cele mai recente tendințe este iGaming. Deși e o industrie la început de drum, există din ce în ce mai mulți interesanți care vor să cerceteze lumea cazinourilor. Unul dintre principalele avantaje este faptul că jucătorii au parte de o interfață prietenoasă pe care o pot accesa atunci când sunt în drum spre muncă, în pauza de masă sau cât timp se relaxează în parc.

Pe lângă asta, clienții sunt atrași de multitudinea de opțiuni și jocuri slot pe care le au la dispoziție. Nu în ultimul rând, abilitatea de a juca prin intermediul realității virtuale oferă o experiență antrenantă, care se aseamănă foarte mult cu mediul unui cazinou.

Minecraft Dungeons

Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici, lucru care poate fi spus și despre acest joc. Deși completarea unei campanii durează în general opt ore, acest lucru nu înseamnă că nu vei avea parte de divertisment pe măsură. Poți să-l joci singur sau alături de alte patru persoane pe o rețea care te va purta printr-un labirint plin de aventură, indiferent că alegi să joci de pe PC, PlayStation 4 sau Xbox.

Armura îți protejează personajul și te ferește de atacurile neașteptate care sunt la tot pasul. În definitiv, scopul tău este să-i salvezi pe săteni și să-i înfrângi pe inamici.

Maneater

Maneater este, de asemenea, unul dintre cele mai bune jocuri în 2020 care te va face să te simți ca un adevărat prădător. Acțiunea începe cu erou principal, un pui de rechin care trebuie să se hrănească cu tot ce găsește în ecosistem pentru a crește și pentru a se dezvolta. Pe parcursul călătoriei tale vei trece prin numeroase obstacole și inamici de tot soiul cu care va trebui să lupți. Scopul tău este să te răzbuni pe cât mai mulți dintre ei și să evoluezi într-un rechin mare, care nu are frică de nimic. Atenție însă, vor exista și vânători care vor încerca să pună capăt aventurii tale, așa că ai grijă!

Acesta sunt câteva dintre cele mai bune jocuri ale acestui an care îți vor ține companie în momentele în care vrei să simți puțină adrenalină. Piața jocurilor este una foarte dinamică și în curând vor apărea versiuni îmbunătățite ale acestor titluri. Cu toate acestea, nu e niciodată prea târziu să începi să acumulezi experiență.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata