Cele mai bune produse de frumusețe 2023: Îngrijirea părului, Îngrijirea pielii, Machiaj

 

Dacă vorbim despre frumusețe! Este un an nou și asta înseamnă că este timpul să vă reîmprospătați vanitățile. Oferă-ţi pentru pielea, părul și corpul, un plus de dragoste în 2023, stimulând rotația ta cu cele mai recente produse despre care cele mai bune mărci le au de oferit.

Practicarea îngrijirii de sine, totuși, poate fi o sarcină descurajantă datorită numeroaselor opțiuni de machiaj și îngrijire a pielii. Din fericire, Us Weekly’s Stylish a făcut munca grea pentru tine. Am încercat și testat cele mai recente și mai bune, astfel încât să puteți cumpăra cu ușurință. Deși lista de mai jos va crește în lunile următoare, există deja o mână de articole noi și demne de remarcat care trebuie să fie în coș cât mai curând posibil.

Aici, la Noi, avem o obsesie pentru instrumentele de frumusețe. Vorbim de role faciale, bare de sculptare, pietre gua sha și multe altele. Tracee Ellis Ross și-a dat propria întorsătură unui clasic atunci când marca ei de păr, Pattern Beauty, a lansat primul său instrument de căldură, Pattern Blow Dryer, pe 9 ianuarie. Pe lângă culoarea caramelă șic a uscătorului, dispozitivul vine cu un concentrator. duză, un difuzor, un pieptene cu dinți largi și un accesoriu pentru perie. Uscătorul este proiectat pentru „bucle, colaci și texturi strânse” cu scopul de a produce un păr neted, fără a deteriora căldura.

Ross – care a lansat Pattern Beauty în 2019 și a fost de mult. sincer despre dorința de a crea produse pentru femei de culoare – a vorbit despre lansarea la Vogue înainte de lansare. „(Este) o parte din misiunea mea inițială – nu știam că va dura doi ani pentru a evolua”, a spus alumul Girlfriends despre gadget. „Mi-am dorit foarte mult să reîncadrez relația istorică a căldurii ca supunere la căldură ca (o) posibilitate… Acea parte a misiunii este indisolubil legată de cealaltă jumătate, și anume că suntem un spațiu activ care este centrat în jurul sărbătoririi lui Black. frumuseţe.”

Rihanna, o altă A-lister devenită expertă în frumusețe, a pregătit și ea ceva nou pentru 2023. Fenty Beauty a cântăreței „Umbrella” a dezvăluit o nouă colecție de rujuri roz numită „The Reds”. În trio sunt incluse trei nuanțe sufocante, care oferă o senzație de ușurință, o culoare ridicată a pigmentului și un finisaj cremos. Vopseaua îndrăzneață este, de asemenea, bună pentru piele, deoarece este plină de acid hialuronic, vitaminele C și E, precum și o tehnologie de aminoacizi.

Sursa – www.usmagazine.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata