Cele mai nocive 5 obiceiuri pe care le poti avea

0

Calitatea vietii tale este in mare masura determinata de obiceiurile pe care le ai – ca parte a comportamentului de zi cu zi. Avand in vedere importanta lor, o sa discutam putin despre patru dintre cele mai nocive obiceiuri pe care le poti avea si ce sa faci in privinta lor:

Sa crezi ca esti doar ceea ce esti

Cresterea este o componenta definitorie a sanatatii. In natura, plantele si animalele sanatoase cresc pana la maturitate. Atunci cand un organism este nesanatos sau bolnav, se opreste din crestere. La fel este si viata unei persoane.

Oamenii sanatosi invata, pentru a se dezvolta in timp. Oamenii nesanatosi tind sa creada ca viata este statica, si ei, ca si entitati, sunt statici. Credinta lor ca nu se pot schimba si ca nu se pot dezvolta ii impiedica sa evolueze. Acest mod de gandire blocheaza ideile pozitive de schimbare inca inainte ca ele sa aibe vreo sansa de a se materializa. Este simplu sa fii sanatos: trebuie ca mai intai sa crezi ca te poti dezvolta.

Sa fii permanent dominat doar de ganduri negative

Viata este definita de spirale pozitive si negative. Oamenii sanatosi si de succes traiesc adesea in spiralele pozitive, si asta nu pentru ca sunt ei “mai norocosi”, ci pentru ca isi propun si reusesc sa elimine gandurile negative.

Oamenii nesanatosi nu stiu cum sa opreasca gandurile negative inainte sa ii acapareze de tot. Majoritatea spera ca motivatia sa ii ajute sa se salveze, insa intr-o stare acuta de demoralizare, motivatia nu apare, si ei raman…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata