Cele mai performante aragazuri ILVE sunt acum disponibile și în România!

0 48

ILVE este un brand Italian apărut în regiunea de Nord a Italiei, aproape de orașul Veneția, la mijlocul secolului trecut. El a fost creat de Eugenio Illoti și Evelino Berno, doi ingineri pasionați de arta culinară care și-au dorit să creeze un aragaz comercial cu funcții premium.

Primul aragaz ILVE a fost inventat în anul 1952, iar ingeniosul aparat s-a dovedit un adevărat succes deoarece la scurt timp după invenția sa prietenii și cunoștințele celor doi ingineri și mai apoi locuitorii din împrejurimi au început să comande rând pe rând câte o mașină de gătit asemănătoare.

Un lucru prin care aragazurile ILVE s-au remarcat încă de la început este faptul că sunt asamblate în totalitate manual. Din acest motiv, orice risc de greșeală în procesul de creație se elimină din start și astfel se poate garanta fiabilitatea fiecărui aparat în parte. Nu a fost mereu simplu să se dedice acestui angajament pe care și l-au luat față de produsele lor nici pentru Eugenio Illoti și Evelino Berno și nici pentru fii lor care au preluat afacerea începând cu anul 1983, mai ales în timpul perioadelor de criză financiară așa cum a fost de exemplu cazul anului 2008. Dar acest lucru i-a ajutat să câștige popularitatea de care brandul ILVE se bucură și în ziua de azi.

Ce fel de aragazuri cuprinde gama Majestic de la ILVE?

Majestic este o gamă de aragazuri ILVE lansată în anul 1998 de către fii celor doi ingineri și reprezintă tot ce au învățat cele două familii vis a vis de producerea aragazurilor de-a lungul lungii lor cariere.

Majestic se vinde în multe țări din întreaga lume și cuprinde mașini de gătit în culori spectaculoase și cu funcții pe care nu le putem găsi la aragazurile casnice sau industriale obișnuite. Aragazurile Majestic pot fi achiziționate acum în România din magazinul online TechStore.Ro în culori aprinse precum roșu, verde sau albastru, sau în culori monotone ca de exemplu alb, alb antic, negru mat sau maro.

În ceea ce privește funcțiile, aragazurile Majestic sunt dotate cu dispozitive ce le permit setarea timpului și a temperaturii de gătire, precum și intensitatea. Ele au siguranțe pentru copii, sonde electronice, uși triple din sticlă rece, lumini interioare, precum și sisteme de protecție împotriva scăpărilor de gaze.

În funcție de model, aragazurile din gama Majestic pot avea șase, șapte sau chiar opt aprinzătoare, precum și unul sau două cuptoare. La exterior ele au un finisaj din oțel inoxidabil, iar în interior sunt smălțuite pentru a putea fi curățate ușor, dar și pentru o mai bună rezistență împotriva uzurii.

Ca mod de gătit, cu un aragaz Majestic poți face aproape orice îți dorești. El este ideal pentru pizza, prăjituri sau fripturi, cât și pentru a găti la abur, la rotisor sau prin frigere pe grătar. De asemenea, cu ajutorul lor setarea timpului de gătit este o nimica toată, motiv pentru care poți de fiecare dată să calculezi exact cât timp îți ia până să poți chema familia la masă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata