Control inopinat al ministrului Sănătății la Spitalul Județean Ploiești

0 110

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut un control inopinat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a găsit mai multe nereguli și a cerut demisia unui director.

“A constatat mai multe disfuncționalități pe partea de îngrijiri medicale. Pe lângă faptul că la UPU erau aparținători care așteptau vești de la pacienții care veniseră acolo de mai multe ore, s-a constatat faptul că avem nevoie de mai mulți doctori pe partea de UPU, avem opt din 24. S-a constatat faptul că nu sunt destui asistenți sociali care să comunice cu acești aparținători cu privire la pacienți. Mai multe cabinete neetichetate, care aveau medicamente în ele și nu se știa ce fel de medicamente sunt în acele cabinete. În concluzie, mai multe disfuncționalități cu privire la ceea ce privește spitalul județean”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Toader spune că se va face o analiză pentru a se lua măsurile necesare, la spitalul Județean de Urgență Ploiești se află în administrarea Consiliului județean.
El a afirmat că printre propunerile făcute de ministrul Sănătății se numără demiterea directorului de îngrijiri și un control al DSP la Spitalul județean.
“Vom face o analiză și vom lua măsurile care se impun. Doamna ministru a făcut câteva propuneri, o să ținem cont de ele”, a precizat Bogdan Toader.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x