COZONAC WINE COLLECTION

13

Așa cum te-am obișnuit sa te surprindem plăcut de fiecare data, marea familie Boromir vine în întâmpinarea ta cu o Colecție Noua de Cadouri pe care poți sa o oferi familiei, prietenilor și partenerilor de afaceri. Noua gama de Cozonac Wine Collection o regasesti in 9 variante care mai de care mai sofisticate. Cu siguranță îți vor incanta papilele gustative imediat ce vei incepe sa degusti din deliciosii Cozonaci Boromir si din gama de vinuri Domeniul Coroanei.

Noua gamă de Cozonac Wine Collection o găsești disponibilă online pe alături de alte produse care mai de care mai delicioase, începând de la cozonaci, pască, chec, paine, prajituri, croissante, turtă dulce, pană la produse de morărit, cornulete de toate dimensiunile și cantitățile, foietaje, pandispane și cereale, site-ul nostru ți le pune la dispoziția ta oriunde în țară.

Pentru că așa ne place nouă să dăm din casă, secretele noastre ce stau la baza fiecărui Cozonac Boromir sunt făina de calitate superioară folosită la toate produsele noastre și cele 36 ore necesare preparării cu fermenti naturali, restul ingredientelor sunt doar alegeri inteligente.

Acum sa îți povestim cate ceva despre noua gama de Cozonac Wine Collection pe care tocmai am lansat-o în diferite variante care mai de care mai rafinate continand Cozonaci Boromir pufosi si deliciosi care se îmbina perfect în gust și arome cu vinurile rafinate din gama Domeniul Coroanei.

Boromir Wine Collection – Îmbrățișări și săruturi este te incanta cu deliciosul si pufosul cozonac Pricomigdala cu crema de lapte cu cipsuri de ciocolată ce îi da o aromă inedită, glasat cu nuci de cea mai buna calitate care te surprinde de la prima felie și vinul Marama Tamaioasa Roze demidulce cu arome distinctive de piersica necoapta, caise albe și fructe roșii de pădure.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-imbratisari-si-saruturi.html

Boromir Wine Collection – Momente prețioase te surprinde cu deliciosul Cozonac Pricomigdala cu cremă de lapte și portocale confiate invelite intr-o crusta de pricomigdala, miezul pufos și delicios se bucura de crema de lapte și bucatele de portocale confiate special create pentru gusturi rafinate și vinul sec roze Marama Feteasca neagră roze este un vin delicat ce amintește de piersicile albe din gradina bunicilor.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-momente-pretioase.html

Boromir Wine Collection – Sentimente insorite te încântă cu Noul Cozonac Exotic cu cremă de cocos și mango, alături de vinul Marama Feteasca Neagră cu arome complexe, dominat de note proaspete de fructe roșii ce se combina delicios și exotic cu Cozonacul Boromir bogat în fructe și creme exotice.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-sentimente-insorite.html

 

Boromir Wine Collection – Dorința și euforie iti da gusturile peste cap cu aromă bogată și euforică a Cozonacului Exotic cu cremă de vanilie și mere și al vinului Marama Feteasca albă, un vin prietenos cu arome florale intense și complexe.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-dorinta-si-euforie.html

Boromir Wine Collection – Traire exotica te surprinde cu faimosul Cozonac Exotic cu cremă de fistic și ciocolată albă ce vine în combinație armonioasă cu rafinatul vin Maria Feteasca Regala un vin elegant și expresiv, cu note de piersică și turtă dulce.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-traire-exotica.html

Boromir Wine Collection – Flori de cires te surprinde cu deliciosul Cozonac Casa Boromir cu cremă de nuci și cireșe confiate, ce dezvoltă un gust unic și o digestivitate ușoară ce se combină perfect cu vinul Pinot Noir din gamă Domeniile Coroanei Segarcea, un vin cu gust echilibrat de note de fruct si de lemn dulce, cu taninuri rotunde, perfect integrate.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-flori-de-cires.html

Boromir Wine Collection – Frumusețe tradiționale te surprinde cu deliciosul Cozonac Casa Boromir cu miez pufos pregătit în tihna în 36 de ore cu fermenti naturali cu umplutură de nucă, stafide si cuburi de portocale confiate cu ingrediente proaspete, atent selecționate pentru ca tu sa te poți bucura de fiecare dată de cea mai buna calitate, completat de vinul Marama Feteasca Neagră cu arome complexe, cu o densitate sesizabilă, dominat de note proaspete de fructe roșii.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-frumusete-traditionala.html

Boromir Wine Collection – Zi fericită te surprinde cu gustul tradițional al Cozonacului Casa Boromir cu cremă rafinată de nuci și ciocolată ce este o gustare delicioasă, servită ca atare sau langa un pahar de vin Marselan Domeniul Coroanei Segarcea prin care se fac simțite fructele roșii și negre, cu o atingere ferma de condimente.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-colection-zi-fericita.html

Boromir Wine Collection – Minunile gustului te surprinde cu deliciosul Cozonac Casa Boromir cu nuci, stafide si portocale confiate completat de vinul Pinot Noir Domeniul Coroanei Segarcea cu un gust echilibrat de note de fruct si de lemn dulce ce te face sa retraiesti aromă unică de acasă și gustul copilariei.

https://www.boromirmarket.ro/colectia-boromir-wine-collection-minunile-gustului.html

Noua Gama de Cozonac Boromir Wine Collection este impachetat intr-o cutie neagră, elegantă perfectă pentru orice ocazie din viața ta și a celor dragi ție. Cutia este construita perfect pentru Cozonacii Boromir si sticlele de vin Domeniul Coroanei pentru ca cei dragi sa se bucure de un cadou primit in siguranta la doar un click distanta https://www.boromirmarket.ro/cozonac-wine-collection.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata