Crimă șocantă la un cămin de bătrâni din Călărași

Caz șocant într-un cămin din Călărași. Un bărbat în vârstă de 79 de ani și-a înjunghiat doi colegi în urma unui conflict. Una dintre victime a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Așadar, crimă șocantă în Călărași. Un bărbat în vârstă de 79 de ani, dintr-un cămin de bătrâni şi-a înjunghiat doi colegi. Una dintre victime a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Incidentul grav a avut loc miercuri în jurul orei 05:00 dimineață.

Astfel că, agresorul l-a atacat, mai întâi, cu un obiect contondent, pe colegul său de 80 de ani, după care pe celălalt, în vârstă de 60 de ani, provocându-le răni ambilor bărbați.

În plus, o asistentă a sunat la 112, iar cele două victime au ajuns la spital, însă omul de 80 de ani a pierdut prea mult sânge şi medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Între agresor și bărbatul de 80 de ani exista o dispută mai veche care a degenerat, au declarat angajații căminului.

Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale căminului, iar în imagini se vede cum o asistentă încearcă să-i acorde primul ajutor bărbatului care era rănit.

„Este un eveniment șocant pentru toată lumea, în special pentru personalul acestui cămin. Criminalul nu ne-a dat de gândit nici măcar o secundă, într-un an și trei luni, că ar putea fi capabil de așa ceva. Am înțeles de la personalul care a fost ieri în tură că ar fi avut un conflict verbal care în realitate a fost aplanat, dar nu și în mintea dânsului”, a precizat Ilinca Enescu directoarea centrului pentru Canal Sud.

Mai grav este că agresorul nu este la prima crimă. În anii ’80, acesta  şi-a ucis soţia şi a petrecut 15 ani după gratii. Bărbatul se afla în căminul de bătrâni din Călăraşi de anul trecut şi nu era cunoscut cu probleme psihice, ultima evaluare psihologică fiind făcută în urmă cu numai o lună.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata