Croitoriepicasso.ro va oferă rochii de nunta la comanda la cele mai bune preturi !

0 18

Chiar dacă trăim încă sub multe restricții, există anumite momente speciale în viața cuiva drag ție în care nu ai cum să nu-i fii alături. Un astfel de moment este și căsătoria, prilej de mare bucurie pentru cei care au decis să-și unească destinele și cei care le vor fi alături. Pe lista de invitați te afli și tu, iar după euforia momentului, începi să te gândești la ce mai ai nevoie pentru eveniment: banii pentru dar, pantofi pentru tine și partener, rochie, costum, accesorii… Da, nu este deloc ușor, dar nici imposibil.

In căutarea rochiei perfecte

Ai decis să nu lași pe ultima sută de metri pregătirile, așa că ai început să vizitezi magazine dar și să navighezi pe internet, în căutarea rochiei perfecte pentru tine. Ai găsit multe modele pe placul tău, pe unele le-ai și probat, dar din păcate nimic nu s-a nimerit să îți vină perfect. Încet-încet, ai început să intri în panică, pentru că nu reușești să găsești acel model de rochie care să te avantajeze, să fie comod și elegant… Din fericire, există o soluție pentru tine: poți apela la un atelier de rochii de nunta și totul va merge ca pe roate.

Avantaje pentru tine

Primul, și cel mai important avantaj atunci când vine vorba despre rochii de nuntă făcute la comandă este că acestea sunt făcute respectându-se întocmai dimensiunile purtătoarei. Dar, cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că mai există și alte avantaje atunci când apelezi la această măsură. Așa că hai să le descoperi, alături de noi, citind rândurile următoare.

Model unic

La fel ca în cazul miresei, și rochiile invitatelor care participă la acea nuntă trebuie să fie unice. De aceea, dacă apelezi la un atelier specializat ai posibilitatea să îți alegi un model unic, și mai ales să îl personalizezi după bunul plac. Ieși un pic din tiparele clasice și creează-ți singură modelul de rochie de nuntă așa cum îți place, iar cei de la atelier vor face ca dorința ta să devină realitate. Poți fi sigură că nicio altă invitată nu va avea o rochie precum cea pe care o porți tu, așa că nu mai aștepta prea mult, timpul nu se scurge în avantajul tău.

O poți personaliza după bunul plac

După cum aminteam ceva mai sus, atunci când apelezi la o rochie de nuntă făcută la comandă, ai posibilitatea să o personalizezi după bunul plac. Ce poate fi mai bine decât atât, să-ți demonstrezi partea artistică din tine cu un model creat exact după dorința ta. Ai grijă însă, ca din dorința ta de a-ți sublinia personalitatea, și puțin mai mult orgoliu, să nu cumva să exagerezi cu ștrasurile, sau poate modelul nu este unul care să te avantajeze prea mult. De asemenea, gândește-te că la o nuntă reușită invitații nu stau prea mult pe scaune, ci dansează de zor, așa că ai nevoie de un model de rochie comod, care să te lase să te distrezi, fără însă să fie prea vulgară. În orice caz, este o ocazie deosebită, așa că merită să ai o rochie de-a dreptul spectaculoasă.

Calitatea materialului

În vizitele tale prin magazine ai găsit modele de rochii care păreau perfecte: ți se potriveau ca o mănușă, erau comode, culoarea era cea preferată de tine. Dar, din păcate, aveau un mare minus: calitatea materialului din care erau confecționate. De aceea, cu regretul de rigoare, a trebuit să renunți la ele. Acest dezavantaj pur și simplu nu există atunci când vine vorba despre o rochie de nuntă făcută la comandă. Aici tu alegi materialul pe care îl dorești, sau primești câteva sugestii din care să îți faci alegerea. Niște adevărați profesioniști sunt deschiși la sugestiile clienților, și se vor adapta cerințelor acestora, ținând cont și de bugetul alocat pentru rochie. Vei primi un cost estimativ al rochiei, și tu decizi dacă mai adaugi sau mai elimini câte ceva.

Economisești timp…

Toate femeile știu cât de mult timp fizic este necesar pentru a-ți cumpăra o rochie de nuntă potrivită. O mulțime de magazine luate la pas, multe rochii probate și o căutare care pare să nu se mai termine niciodată. Nici varianta cu internetul nu pare mai avantajoasă, deoarece există și riscul ca rochia comandată să nu fie la fel precum cea din prezentarea de pe site, materialul din care este confecționată să nu fie pe placul tău, ca să nu mai adăugăm și faptul că mărimile nu se potrivesc întotdeauna. Din fericire, scapi ușor de toate aceste dezavantaje atunci când apelezi la profesioniști în domeniu. Timpul nu mai este o problemă, așa că tu te poți ocupa de alte detalii.

…dar si bani

În cazul în care te gândeai că o rochie de nuntă făcută pe comandă este una enorm de scumpă, s-ar putea să ai o surpriză plăcută. Le poți spune specialiștilor de aici care este bugetul tău și cel preferințe ai pentru rochia ta, și ei îți vor prezenta un cost estimativ. De asemenea, vei primi unele recomandări, astfel încât să ai parte de rochia perfectă, fără să cheltuiești sume exorbitante. În plus, există posibilitatea să poți plăti în rate, sau să beneficiezi de o reducere sau o ofertă specială.

Ce părere ai? Ți se pare o idee bună să îți faci rochia de nuntă la comandă? Nu renunța din start la idee și încearcă această variantă. Vei avea o surpriză mai mult decât plăcută!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata