Cu ce cuplul celebru pleacă în vacanţă, Adela Popescu și Radu Vâlcan?

De Jurnalul Național Actuale Vedete 315 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Aflată încă în pauză de televiziune, Adela Popescu se bucură de familia ei numeroasă, care numără 3 copii – Alexandru, Adrian și Andrei – cărora ea și Radu Vâlcan le-au dedicat tot timpul liber și în decurs de 7 ani nu au plecat în nicio vacanță fără urmași, întâi unul, apoi doi, formula de 3 din prezent fiind cea finală și ideală, după cum au precizat cei doi părinți.

Adela Popescu și Rdau Vălcan pleacă în vacanță fără copii

Adela Popescu nu a luat încă o decizie în ceea ce privește revenirea ei din toamnă pe micul ecran, declarând recent pentru Playtech Știri că încă poartă discuții în acest sens, întrucât proiectul TV presupune prezența ei totată, pe o perioadă lungă de timp și nu este decisă dacă este cel mai bun moment acum pentru a se aventura din nou în televiziune.

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Adela Popescu ne-a spus ce planuri de vacanță și-au făcut în această vară. Mai exact, acum cei doi soți se bucură de o escapadă în Bali cu familia, după care vor bifa și prima vacanță fără copii, cu barca pe mare.

“O să plecăm cu barca în prima noastră vacanță de adulți fără copii.”, a declarat frumoasa Adela Popescu pentru Playtech Știri.

Chiar dacă orice concediu cu copii vine la pachet cu multe provocări, Adela și Radu au considerat că e bine să îi obișnuiască pe băieți de mici cu stilul lor de viață, care a inclus numeroase vacanțe exotice.

Cu cine pleacă soții Vâlcan în vacanță?

În prezent lucrurile sunt mai relaxate, mai ales că băieții au mai crescut și sunt mai receptivi. În plus, Adela a optat pe finalul celei de-a treia sarcini pentru o doamnă filipineză care s-a dovedit a fi un real ajutor pentru ei atât acasă, cât și în deplasări fie de relaxare, fie în interes profesional.

Soții Vâlcan au prins curaj în a-și lăsa băieții în grija bonei și a bunicilor și a pleca în vacanță, și după ce au lipsit de acasă vreo 2 săptămâni, fiind convocați pe litoral, la filmările Retreat Vama Veche, pe care le-au și încheiat, pelicula urmând să intre în cinematografe în prima parte a anului viitor. Practic cele 2 săptămâni departe de casă au fost un dublu test atât pentru ei, cât și pentru copii. Deși Radu Vâlcan a dat după 10 zile o fugă acasă să vadă ce fac copiii, acesta a constatat că nu prea le-au dus dorul, așa că vor sta liniștiți în concediu. Și, ca să nu se simtă vinovați, că vor pleca fără ei, Adela și Radu și-au rezervat 3 săptămâni în Bali, recunoscând că vacanțele cu puștii au farmecul lor.

“Nu concepem altfel totuși, adică nu mi-ar plăcea să văd lumea asta fără ei, mai ales că au amintiri atât de frumoase din ce am vizitat până acum, că ar fi și păcat. Apoi, noi o să plecăm cu barca în Croația cu familia Fodor.”, a dezvăluit, pentru Playtech Știri, Adela Popescu destinația aleasă, dar și cuplul celebru alături de care vor pleca.

Familiile Vâlcan și Fodor au o prietenie strânsă de ani buni, iar sejurul în Croația este binevenit, mai ales că Irina Fodor se va întoarce între timp de la filmările noului sezon America Express, cel mai dur reality show din România fiind filmat la foc continuu în această perioadă prin Columbia, Ecuador și Argentina. Irina Fodor a rămas la cârma emisiunii “America Express” după retragerea Ginei Pistol din televiziune, aceasta alegând să se dedice o perioadă familiei.

Sursa – playtech.ro