Culiţă Sterp află astăzi dacă scapă de controlul judiciar

Culiţă Sterp află astăzi dacă scapă de controlul judiciar impus după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Manelistul a cerut să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Culiță Sterp este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, de asemenea și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Așadar, Culiță Sterp află joi dacă judecătorii îi vor ridica măsura controlului judiciar. Manelistul a cerut să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Magistraţii de la Judecătoria Cluj sunt aşteptaţi ca astăzi să pronunţe sentinţa.

Astfel că, Culiţă Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, după care a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că era drogat la volan.

Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal, Culiță Sterp fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, însă și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

În plus, după ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

La ieșirea de la judecătorie, Culiță Sterp a fost arogant şi i-a jignit pe jurnaliştii care l-au întrebat ce droguri a consumat.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Sterp pe un jurnalist.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata