Cum este vazuta bicicleta electrica in comparatie cu tipurile de biciclete clasice?

25

Bicicleta electrica este unul dintre ultimele modele de biciclete aparute pe piata, modele in studiul carora inca se investesc timp si bani pentru a se pune pe piata produse de o calitate cat mai ridicata pentru clienti. Aceste biciclete electrice au aparut cu scopul de a inlocui in unele cazuri masina personala, incercandu-se sa se obtina o scadere a numarului de autoturisme din trafic, inlocuindu-le pe acestea cu biciclete. In aceasta maniera se doreste inceperea unei lupte impotriva poluarii si a efectelor devastatoare ale acesteia asupra lumii.

Desi aparuta in acest scop, nu toate persoanele vad situatia din aceasta perspectiva si nu toata lumea isi poate permite aceste biciclete. Despre avantajele si dezavantajele aduse de aceste biciclete electrice vom discuta in urmatoarele randuri.

Avantaje si dezavantaje ale unei biciclete electrice

Aparitia pe piata a unui nou produs aduce mereu pareri controversate din partea grupurilor de oameni. La fel s-a intamplat si in momentul aparitiei acestor noi biciclete electrice. In urma aparitiei lor s-au format doua tabere, una care sustine si este multumita de beneficiile aduse de o astfel de biciclete si alta care prefera masina sau bicleta clasica in continuare.

Avantajul principal adus de o bicicleta electrica este acela ca ea are un motor incorporat, motor care face ca aceasta sa mearga la viteze mult mai mari sau chiar sa mearga fara sa fie nevoie ca noi sa pedalam. In acest mod parcurgerea unor distante care ar fi parut prea mari si prea obositoare a devenit mult mai usoara. Cu toate acestea, exista persoane care nu ar da placerea pedalarii si lipsa grijii de incarcare a unei biciclete clasice pe noile biciclete electrice.

Cum ajuta bicicleta electrica in lupta cu poluarea?

O bicicleta electrica a fost construita cat sa poata inlocui drumurile cu masina din interiorul orasului cu mersul pe bicicleta. Acest lucru se poate aplica chiar si in cazul persoanelor care nu au o conditie fizica prea buna. Bicicleta electrica permite deplasarea fara ca noi sa pedalam. Autonomia bateriei creste insa atunci cand in timp ce motorul bicicletei este pornit noi alegem si sa pedalam.

Daca un anumit procent din soferi ar alege bicicleta electrica ca mijloc de transport pe drumurile scurte, rata de poluare in orasele mari ar scadea semnificativ. Daca aceasta rata de poluare nu scade, exista riscul aparitiei in timp a unor afectiuni de care, cu siguranta, incercam sa ne ferim cu totii.

Unde as putea gasi un magazin de biciclete care sa-mi ofere produse de calitate?

Daca esti in cautarea unui magazin care sa vanda astfel de biciclete, Mos Ion Roata ar putea fi raspunsul. Acest magazin poate fi gasit si in forma sa online la adresa mosionroata.ro, dar si fizic, la adresa afisata. Fiind un magazin specializat in vanzarea produselor din domeniul ciclismului, aici veti gasi, pe langa biciclete electrice, o gama larga de tipuri de biciclete, biciclete perfecte atat pentru copii si incepatori, cat si pentru sportivi.

Mos Ion Roata poate fi vazut, de asemenea, si ca un magazin piese biciclete deoarece pune la indemana tuturor clientilor parti componente de ultima generatie. Acestea servesc ciclistilor in momentul in care apare o problema, sau atunci cand acestia vor sa imbunatateasca calitatea mersului pe bicicleta. Intra si tu pe mosionroata.ro si vezi ce ti se potriveste!

Date de contact:

Adresa: sos. Stefan cel Mare, nr. 15, sect. 2, Bucuresti (între IGP si aleea Circului)

Telefon/fax: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata