Cum iti amanetezi masina

In contextul actual, conditiile sunt din ce in ce mai dificile pentru a putea accesa un imprumut bancar, de aceea este nevoie de niste solutii care sa nu implice si alte persoane pentru rezolvarea problemelor. Solutia? Casele de amanet pot sa iti puna la dispozitie servicii de amanet auto. Amanetauto.com te poate ajuta cu un imprumut care iti pune in buzunar banii de care ai nevoie in maxim 24 de ore. Cum? Prin amanet masini.

Actele necesare pentru a-ti amaneta masina

  • cartea de identitate a proprietarului
  • cartea de identitate a autoturismului
  • certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul)
  • CUI, act constitutiv si stampila (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma).

Cat timp dureaza evaluarea si in cat timp primesti banii?

In functie de autoturismul tau (inmatriculat sau neinmatriculat) timpul aproximativ este de 30 minute, iar banii ii primesti daca se face prin transfer bancar pe loc, iar plata cash poate dura pana la maxim 30 minute.

Ce se intampla cu autoturismul?

La preluarea autoturismului se fotografiaza interiorul,dar si exteriorul acestuia de fata cu tine si se noteaza kilometrajul de pe bord, apo masina va fi dusa in parcul dotat cu camere si paza ,masina ta fiind in maxima siguranta. Amanetul auto reprezinta o solutie foarte buna pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil necesitatea de a avea o suma de bani mare si sigur pentru masina ta, supravegheata si unde o poti vizita cand doresti.

Suna tentant si nu este greu deloc. Amaneteaza-ti masina si fa rost de bani rapid pentru a iesi din impas cu amanet auto Cashbook!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata