Cum îți dai seama că antrenorul tău personal este profesionist

Atât femeile cât și bărbații își doresc să aibă un corp de invidiat și o sănătate puternică, însă, pentru aceste lucruri, trebuie să combinăm sportul cu o dietă corespunzătoare. De foarte multe ori se întâmplă ca, în căutarea noastră pentru exercițiile ideale pentru slăbit, să nu facem altceva decât să pierdem timp prețios.

De aceea, atunci când ești începător și vrei să te apuci serios de treabă, este important să apelezi la ajutorul unui specialist din cadrul unei săli de fitness. Doar el te poate susține și te poate ajuta exact așa cum ai nevoie și te poate îndruma pentru a obține cele mai eficiente rezultate.

Află și tu acum trei lucruri pe care un antrenor bun le va face pentru ca tu să fii mereu în formă:

1. Nu se va opri doar la a-ți spune ce trebuie să faci

De ce alegem o sală de fitness și în același timp un antrenor personal? Deoarece ne este greu să ne descurcăm ne unii singuri și antrenorul este singurul în măsură care ne poate ajuta să facem cele mai corecte exerciții. Astfel, trebuie să îți alegi un antrenor care nu se va opri doar la a-ți spune ce trebuie să faci. Un antrenor bun trebuie să aibă idee despre cele mai potrivite exerciții pentru tine și să te ghideze spre alegerea acestora, în funcție de obiectivele pe care ți le-ai propus.

2. Va ajuta clienții să înțeleagă scopul obiectivelor pe care le-a propus

Un antrenor adevărat te poate ajuta să înțelegi care este principalul scop din spatele obiectivelor pe care le-ai propus sau le-ați stabilit împreună. Probabil ai mai dat peste întrebările de genul: Ce te-a motivat să vii la sală? Ce stil de viață ai? Care sunt rezultatele pe care ți le dorești?

Citeste tot articolul pe Glow Magazin

X MAN.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata