Cum ne îmbrăcăm iarna?

0 121

Vin frigul, vremea urată și zăpada iar odată cu acesta apare și întrebarea ,,cum să mă îmbrac acum?”
Ei bine , în primul rând , gros pentru că nu este indicat să înghețăm de frig mai ales când este vorba de mai multe grade cu minus în față.

Însă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne pierdem stilul și eleganța din ținuta noastră.
Anotimpul rece aduce, prin natura sa,  odată  cu el și stările de tristețe dar acest lucru poate fi diminuat cu o ținută vie, chic și plină de culoare care să ne dea o stare de interioară de bine.

Ce culori să port și cat de colorat înseamnă prea mult?

Fie că este vorba de o ținută casual, una sport sau ceva mai elegant, putem adăuga puțină culoare ținutei noastre pentru a ne asigura buna dispoziție iar cele mai potrivite sunt culorile vi dar mate în același timp care pot fi combinate cu aproape orice.

Nu trebuie să renunțăm complet nici la clasicul gri, negru sau maro, ci să le adăugăm doar cu stil niște culoare.
Acest lucru nu înseamnă însă, că trebuie să ne îmbrăcăm complet într-un roșu aprins sau să ne încărcăm ținuta cu cel puțin trei sau patru culori neon, pentru că tot ce vom reuși să obținem, este să arătăm penibil.

Dar ce culori mi se potrivesc iarna?

Intradevăr, fiecare iarnă vine cu trendurile sale dar asta nu înseamnă că putem purta o singură culoare sau un singur tip de ținută. Fiecare dintre noi știe cel mai bine ce culoare i-se potrivește în funcție de culoarea ochilor, a parului sau a tenului iar același lucru se aplică și dacă hotăram să îmbrăcăm o blăniță eleganta, un palton clasic sau un poncho asortat cu UGG-uri comode.

Să nu uităm nici de accesoriile extrem de importante iarna. Căciula, mănușile și fularul nu trebuie să rămână nici ele negre sau maro, ci pot deveni chiar pata de culoare în cazul unei ținute în culori neutre.
Astfel, atât iarna cat și vara cu puțină grijă putem să alegem o ținută care să ne avantajeze dar în care să ne simțim și confortabil.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata