Cum sa ai mai mult timp pentru tine

0 98

Se pare ca zilele noastre sunt pline. Mai ales pentru cei care muncesc minim 8 ore pe zi. Uneori pare imposibil ca vei avea ceva timp pentru tine intr-o zi normala de munca. Cu toate acestea, am gasit ceva care te poate ajuta:

Foloseste-te de drumul de acasa la munca si invers

Timpul pe care-l faci atunci cand te duci si te intorci de la munca, nu trebuie sa fie un timp mort.

Daca conduci, iti poti transforma masina intr-un loc de invatat. Asculti un audiobook, inveti o limba noua. Daca te folosesti de transportul in comun poti asculta un audiobook folosind un mp3 player sau poti citi o carte.

Poti folosi distanta respectiva pentru a face ceva miscare: mers pe jos, ciclism, urcand pe scari, etc.

Astfel vei putea obtine aproximativ o ora si jumatate pentru tine in fiecare zi. Asta inseamna cam 7 ore pe saptamana, doar folosind timpul pe care-l faci parcurgand distanta munca – serviciu si invers.

Ia o pauza

Este foarte usor sa iti formezi un obicei prost si sa mananci la birou, in loc sa iei o pauza si sa te ridici pentru a lua masa in alta parte. Trebuie sa te gandesti ca atunci cand vei reveni din pauza o sa ai mintea mai limpede, o sa gandesti mai bine si vei fi mai productiv.

Programul multora dintre noi este de 8 ore de munca cu 1 ora pauza de masa. Nu crezi ca ai putea sa folosesti acea ora chiar pentru o pauza? Incearca si vezi cum te simti. Nu trebuie sa te gandesti ca ai mult de munca si nu e nimeni care sa-ti tina locul; trebuie sa te gandesti la tine si la…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x