Cum sa fii sociabil cand nu ai chef

0 107

Fie ca esti o persoana extrovertita sau introvertita, cu totii avem zile in care pur si simplu nu vrem sa fim sociabili, dar ne trezim pusi in situatia de a participa la un eveniment social. Poate fi chiar dificil sa te adaptezi si sa faci fata provocarii, insa de cele mai multe ori ajuta sa intelegi care este, de fapt, motivul pentru care nu ai chef sa socializezi.

Lipsa de entuziasm pentru socializare poate fi cauzata de motive diverse, asa ca trecem in revista cateva dintre ele, dar si mici strategii pentru a le combate:

Esti obosit si nu ai chef

Acestea sunt poate doua dintre cele mai comune explicatii pe care le auzi de la prietenii tai atunci cand nu vor sa iasa din casa.  Si, adesea incerci si tu sa le folosesti drept scuza pentru a evita o intalnire, dar nu mereu functioneaza.

Pus in fata imposibilitatii de a refuza, trebuie sa te auto-motivezi si sa te reincarci cu energie pentru a putea socializa cu cei pe care ii vei intalni. In acest sens, cateva exercitii fizice te vor ajuta, la propriu, sa iti recapeti energia si sa iti imbunatatesti starea de spirit.

Trebuie sa te intalnesti cu persoane pe care nu le placi

Deci, principala ta ingrijorare este ca trebuie sa stai in aceeasi incapere cu persoane pe care nu le simpatizezi (si stii sigur ca sentimentul este reciproc), si acest lucru te va face sa fii irascibil. Din pacate, asemenea situatii se vor tot intampla si nu trebuie sa le lasi sa te afaceteze. Cea mai simpla cale ar fi sa eviti sa te intalnesti fata in…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x