Cum sa spui TE IUBESC in limba florilor

Fiecare floare are un mesaj si spune multe despre felul de a fi a unei persoane.

1. Trandafir

Trandafirii sunt in mod normal oferiti femeilor tinere. Trandafiri rosii servesc ca un semn de iubire si sentimente profunde. Trandafirii sunt ideali pentru fetele nevinovate dar si pentru femeile mai mature. Nu in mod accidental este considerat regina florilor, asa ca oamenii de multe ori ii prefera ca un cadou. Un buchet de trandafiri rosii poate spune mult mai mult decat o mie de cuvinte si simbolizeaza dragostea.

2. Garoafe

Garoafele rosii simbolizeaza dragoste si pasiune. Cele albe pot fi oferite unui prieten drag. Nu le ignorati, ca ele raman un clasic printre flori.

3. Liliac

Liliacul este, de asemenea, asociat cu dragostea. Culoarea violet da un semn de pasiune de foc si poate oferii farmec oricarei femei. Liliacul alb poate fi oferit atat unui prieten apropiat cat si unui prieten pe care nu l-ati vazut pentru o lunga perioada de timp.

4. Lalele
Un gest de dragoste poate fi facut cu un frumos buchet de lalele. Acordarea unui astfel de buchet, spune despre dvs faptul ca aveti intentii serioase si sentimente sincere.

5. Crin
Aceasta este floarea cea mai pura si mai frumoasa, asa ca de multe ori se alege pentru ocazii fericite, cum ar fi de logodna, nunta, botez. Crinul da un semn de apreciere, de bune intentii si dorinte.

6. Crizantema
Crizantema este floare foarte blanda si delicata, cu o aroma placuta. E poate servi ca un semn de prietenie, dar poate fi oferita si din dragoste. Oricum va fi oferita, va avea succes.

sursa ele.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata