Dan Alexa a spus adevărul. Ce relație a avut, de fapt, cu Anamaria Prodan

De Jurnalul Național Monden Sport Vedete 169 citiri
4 min citire
Antrenorul Dan Alexa, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre evenimentul care a avut loc în urmă cu ceva timp. Mai precis, este vorba despre momentul în care Anamaria Prodan i-a dat acestuia o palmă peste față.

Astfel, invitat la emisiunea realizată de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Alexa a vorbit și despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan în prezent, dar și despre evenimentul care a avut loc în luna iulie 2019.

Precizăm  faptul că la acel moment, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. După ce meciul s-a terminat, Anamaria Prodan i-a făcut acestuia o scenă fără precedent.

Mai mult, totul s-a întâmplat în parcarea arenei din Giurgiu, unde Anamaria Prodan ar fi răbufnit observând că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, notează reţetesivedete.ro.

Atunci, impresara i-a dat o palmă peste față antrenorului, după care cearta a continuat în vestiare.

Ce relație a avut Dan Alexa cu Anamaria Prodan?

În prezent, antrenorul recunoaște că situația de atunci i-a afectat puțin imaginea, dar acum a trecut. „Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”, a precizat acesta pentru sursa citată.

De asemenea, întrebat dacă a avut mai mult decât o relație profesională cu impresara, antrenorul spune că numai a fost ajutat mult de ea și a fost vorba despre respect reciproc. Acesta a amintit că ea a fost cea care l-a adus la Astra, adăugând că s-a implicat total în jobul ei.

„Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total”, a afirmat Dan Alexa în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Ce a pățit Dan Alexa după acel episod?

În plus, acesta a mai precizat că după incident cei doi au rupt legăturile, dar Anamaria Proban i-a rămas în continuare  impresar. Pe de altă parte, acesta recunoaște că nu prea a mai prins contracte la echipe de Liga 1 după acea întâmplare și este conștient de cât de discutat a fost acel subiect o bună parte de timp.

„După faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul”, a mai adăugat acesta.

Precizăm faptul că, în momentul de față Dan Alexa este și el divorțat de prima soție. Pe de altă parte, Anamaria Prodan este și ea în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf.