De ce este important să avem un pH echilibrat la nivelul organismului și cum putem să-l obținem?

0 13

Pentru o bună funcționare a tuturor sistemelor de la nivelul corpului este necesar un pH echilibrat. În organism, pH-ul contribuie la menținerea stării de sănătate și contribuie la creșterea longevității.

Ce este de fapt pH-ul organismului?

În natură, indicele pH-ului variază între 0 și 14 unități, 7.0 fiind considerată o valoare neutră. Tot ce depășește pragul de 7.0 unități indică un anumit nivel de alcalinizare, iar ceea ce se află sub, este specific substanțelor acide.

Pentru organismul uman, valoarea ideală a pH-ului se situează între 7.35 și 7.45 de unități. Orice altă valoare indică un dezechilibru la nivelul organismului și semnalează instalarea unei afecțiuni.

Pe de altă parte, la nivelul unora din organe, pentru o funcționare optimă, nivelul pH-ul diferă de valorile menționate mai sus, ca de exemplu, în orificiul stomacal în locul unde pătrunde bolul digestiv, zonă în care are între 4.0 și 6.5 unități și la nivelul colonului unde pH-ul variază între 4.0 și 7.0 unități. Saliva pe de altă parte, are un pH cuprins între 6.5 și 7.5 unități, iar acidul hidrocloric și pepsina au valori cuprinse între 1.5 și 4.0 unități.

Ce se întâmplă când valorile pH-ului se abat de la limitele normale?

Când nivelul pH-ului din organism nu se mai încadrează în limitele normale, apar diferite probleme de sănătate și anume:

  • dezechilibre hormonale și tulburări la nivelul diferitelor glande;
  • acumularea sau pierderea bruscă în greutate;
  • afecțiuni la nivelul aparatului excretor;
  • accentuarea diferitelor probleme de sănătate determinate de o funcționare precară a sistemului imunitar;
  • afecțiuni la nivelul ficatului;
  • constipație determinată de încetinirea digestiei;
  • apariția infecțiilor fungice;
  • dezvoltarea de tumori benigne și maligne.

Valoarea pH-ului este importantă pentru că orice dezechilibru la nivelul său influențează nu doar un anumit organ sau sistem, ci întregul organism. De exemplu, atunci când pH-ul ajunge să aibă un grad de aciditate mai mare decât este normal, se încetinește vindecarea și orice leziune, gripă, răceală sau boală, indiferent de gravitatea ei, devine o adevărată problemă.

Cum se poate menține echilibrul pH-ului la nivelul organismului?

 

Pentru combaterea scăderii nivelului pH-ului din organism și restabilirea funcțiilor de bază ale organelor interne și ale sistemelor din care acestea fac parte, se recomandă utilizarea dispozitivului medical ZeolitSpectrum, un produs sigur, efficient si natural fabricat pe bază de zeolit pur microactivat

Zeolitul este un mineral care s-a format la contactul lavei fierbinți cu apa mărilor și a oceanelor și care la nivelul organismului funcționează ca un magnet ce atrage asupra sa substanțele nocive.

Principala cauză a dezechilibrelor pH-ului din organism sunt metalele grele, alergenii, radicalii liberi dăunători și diferite alte toxine acumulate în timp din cauza poluării apei, aerului și a solului. Toate aceste substanțe influențează organismul uman într-o anumită măsură, iar când nu mai pot fi eliminate din corp prin simpla respectare a unei alimentații sănătoase și a unui program regulat de exerciții fizice, trebuie “evacuate” prin alte metode.

Detoxifierea organismului este cea mai simplă metodă de a restabili echilibrul pH-ului. Dar și în acest caz, se recomandă utilizarea ZeolitSpectrum în locul suplimentelor alimentare fără efecte dovedite clinic, medicamentelor cu multiple efecte secundare, sau curelor drastice de detoxifiere, care se pot transforma și în cauza unor afecțiuni grave, determinate de lipsa de nutrienți. În comparație cu toate acestea, ZeolitSpectrum este un dispozitiv medical natural sigur, lucru demonstrat de nenumăratele teste de laborator efectuate pentru verificarea efectelor sale asupra corpului, nu produce efecte adverse și nu lipsește corpul de nutrienții de care acesta are nevoie deoarece nu reacționează cu aceștia.

Cea mai importantă proprietate a zeolitului este încărcătura sa electrică negativă datorită căreia substanțele nocive, încărcate pozitiv, reacționează cu acesta, se “lipesc” de el și la final sunt eliminate. Niciun alt element natural nu mai are această proprietate unică și de asemenea, cu toate că există o mulțime de tipuri de zeolit în întreaga lume, singurul care poate fi folosit pentru uz intern este cel de la baza dispozitivului medical ZeolitSpectrum!

 

Articol susținut de Oblyo Digital Agency

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x