Desavarsirea frumusetii naturale: cazare in Delta Dunării

0 0

Delta Dunării este pentru România aidoma unei fete tinere, înalte, sclipitoare, de-o frumusețe zeiască, nețărmurită care, sub liniștea serilor, pe apele pe care stelele se culcă nestingherite, își trăiește povestea de 10 000 de ani. Parte a Patrimoniului Mondial Unesco, considerată a fi unul dintre cele mai vii și mai frumoase locuri de pe planetă, lacurile și canalele sale, stuful și nuferii, rogozul, papura, pipirigul, salcia pitică, cătina, tufele de mure se întind cât vezi cu ochii, de parcă aici și-au făcut un culcuș zeii, la facerea lumii, și l-au lăsat oamenilor drept mărturie nu doar a frumuseții, ci și a vieții.

Pădurea Letea, cu dunele sale de nisip și liane grecești, ține în trupul ei stejari de peste 300 de ani, iar viața peștilor, cântecul de întrecut al broaștelor, păsărilor: rațele, egretele, lebedele, cormorani, pescăruși, pelicanii comuni sau creți, transformă Delta Dunării într-un ropot de viață și de frumusețe, unde timpul se măsoară altfel, în unda apei, în albul nuferilor ori în ruginiul ademenitor al frunzelor toamna. Aici lumea pare croită din alt lut, parcă merge înapoi spre esență și spre liniște, spre redescoperire. Suntem înconjurați de ape, suntem captivii frumuseții, ne ostoim ceasurile zilelor și ale serilor cu iubirea pentru desăvârșire care ne poartă neîncetat pe culmile bucurii.

Dacă vă doriți să redescoperiți frumusețea autentică și fără cusur, aveți la dispoziție o variantă de cazare in Delta Dunarii, în cadrul căreia, în acord cu simbolistica lebedei, prin eleganța și puritatea ei maiestuoasă, veți locui pe o insulă, înconjurați doar de ape și de vraja Deltei. Într-un spațiu somptuos, tihnit, luxuriant, căci resortul ține pasul cu specificul unic al Deltei, puteți petrece câteva zile de reverie și regăsire tihnită, într-un loc unde răsăriturile de Soare copleșesc ținutul, îl scaldă, îl inundă, iar zilele se întrec într-o aură de sărbătoare și frumusețe cosmică. Cele cinci stele ale locului, smulse din Cerul Deltei, vin cu câteva beneficii pe care vă invităm să le gustați cu bucurie. Camere încăpătoare, cu paturi odihnitoare, rufării fine precum penele lebedei, zone pentru spa, în care specialiștii vă așteaptă pentru a vă relaxa pe deplin. Puteți încerca astfel diverse masaje faciale, puteți merge la saună (uscată sau umedă) sau vă puteți înscrie într-un program detox (ce implică, pe de o parte, o consultație detoxifiere, iar pe de altă parte, meditație, ceaiuri și clase de preparare a meselor crude).

În cadrul restaurantului vă puteți bucura atât de preparate specifice zonei, cât și cele ale bucătăriei internaționale. Bufet, mic dejun în cameră, cină romantică în mijlocul lacului, într-o intimitate fără cusur, sau o cină pe vas, plutind pe întinderea Deltei, restaurantul de cinci stele îți va dărui unele dintre cele mai intense plăceri culinare. Desigur, potrivit Deltei, veți putea mânca zilnic, ori de câte ori veți dori, pește proaspăt prins de pescarii locului și  gătit de bucătari iscusiți. Pește preparat divers, chifteluțe sau storceag care vă vor rămâne în amintire și după care veți tânji an de an. Întreaga noastră pricepere se revarsă în calitatea serviciilor, în grija pe care o punem în fiecare aspect, astfel încât vacanța dumneavoastră să fie, cu adevărat, de vis.

Locația insulară, aerul paradisiac pe care împrejurimile îl conferă dau resortului un aer atemporal, de încremenire nu doar în timp, ci și într-o stare de bunăstare, împlinire și fericire continuă. Ne dorim ca odată trecut pragul nostru lumea să rămână-n urmă și vraja Deltei să vă cuprindă, cu căldura ei nesperată, cu frumusețea fără cusur și fără asemuire, făcând ca vacanța să devină o experiență unică, memorabilă, care să șteargă pe termen lung stresul cauzat de viața aglomerată, plină de responsabilități sau probleme. Fie că veți alege un masaj, să petreceți ceva vreme la piscină, la saună, în mini casino, să jucați poker ori blackjack, să participați la un masterclass de gătit sau să mergeți la sală, timpul aici va fi plin și liniștitor, încărcat în chip frumos, cu tot ceea ce dumneavoastră vă creează plăcere și împlinire.

Potrivit frumuseții Deltei, insula aceasta trebuia să devină o poartă spre fericire. Fie că vă doriți să petreceți aici 1 Decembrie, Ziua României, Crăciunul sau Revelionul, să organizați o conferință ori o excursie, vă punem la dispoziție un spațiu generos și idilic. Dacă vă doriți să vă destăinuiți iubirea și să vă legați inimile în preajma apelor, nunta dumneavoastră devine de vis alături de expertiza pe care o avem în organizarea evenimentelor speciale, indiferent de mărimea lor.

Creăm neîncetat prin activitățile noastre căi de relaxare, de petrecere a timpului într-un mod fabulos și îmbucător, astfel încât experiența clienților noștri să fie fără cusur și unică. Slăvim frumuseții Deltei și-i aducem mulțumire lăsându-ne inspirați de ea. Ne ghidează aceeași frumusețe a răsăriturilor și apusurilor de soare, aceeași zbatere a păsărilor maiestuoase, grație pe care am pus-o în designului resortului, în bucătăria noastră și-n activitățile recreative din pachet.

Dacă vă doriți să (re)descoperiți Delta Dunării așa cum este ea, excelentă, din toate punctele de vedere, vă așteptăm aici, pe insulă, înconjurați de ape, pe un tărâm vecin cu Paradisul, să vă bucurați de liniște, frumusețe și desăvârșire. Delta va rămâne mereu fără asemănare, iar insula aceasta, pe care vă puteți adăposti, vă va duce în lumea fără cusur a bunăstării și bucuriei. Vă așteptăm în inima rezervației naturale a Deltei Dunării pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5. Aici, chiar în centrul Deltei, puteți să-i explorați frumusețea fără sfârșit și să vă bucurați de o vacanță edenică!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x