Descopera cea mai convenabila metoda de a obtine fisa medicala!

Exista anumite situatii in care legea prevede prezentarea unui certificat medical, care sa ateste faptul ca esti apt, din punct de vedere psihic si fizic, pentru a indeplini diferite cerinte. Cand vrei sa obtii un permis auto, sa te angajezi in anumite domenii, cand ai nevoie de un permis port arma, dar si in alte situatii, esti nevoit sa efectuezi anumite analize specifice.

Desi astfel de documente sunt deosebit de importante, nimeni nu vrea sa piarda prea mult timp pentru obtinerea lor. Din fericire, exista o clinica de unde poti obtine toate avizele medicale in doar o zi si, in anumite cazuri, chiar intr-o singura ora. Este vorba despre Standard Med, clinica medicala unde profesionalismul se intalneste cu promptitudinea si eficienta.

Daca vrei sa iti faci o programare pentru efectuarea diferitelor analize, trebuie doar sa accesezi platforma online www.fisamedicala.info, sa completezi formularul disponibil pe site sau sa apelezi unul dintre numerele de telefon afisate in sectiunea de contact. De asemenea, ai posibilitatea de a solicita o programare prin intermediul adresei de e-mail programari@fisamedicala.info.

Situata pe Bulevardul Carol nr. 45, clinica Standard Med este un concept unic in domeniul serviciilor medicale, oferind in acelasi loc toate examinarile medicale de care ai nevoie pentru a primi fisa medicala pentru diferite situatii. Iata doar cateva exemple!

Fisa Medicala

Fisa medicala permis auto

Carnetul de soferi nu poate fi eliberat fara un certificat oferit de o institutie autorizata, in cadrul careia se confirma faptul ca esti apt, atat fizic, cat si psihic, pentru a conduce un autovehicul. In cadrul clinicii mentionate anterior, poti primi fisa medicala in mai putin de o ora din momentul in care ti-ai facut programarea.

In cazul in care acest interval este depasit, clinica se angajeaza sa iti restituie 50% din pretul platit pentru analizele medicale. In plus, cei care aleg sa apeleze la Standard Med pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto se bucura de o reducere de 20 de lei din pretul din lista pentru orice alta consultatie doresc sa efectueze in cadrul clinicii.

Fisa medicala pentru angajare

In concordanta cu prevederile legislative, cei care urmeaza sa se angajeze sau sa isi reia activitatea in anumite domenii sunt nevoiti sa prezinte un certificat medical eliberat in urma unui control periodic. Examenul de medicina poate varia in functie de domeniul de activitate, insa la Standard Med ai posibilitatea de a efectua toate analizele de care ai nevoie (inclusiv consultul psihologic).

Standard Med este autorizata pentru efectuarea serviciilor care tin de medicina muncii, de care pot beneficia atat persoanele fizice, cat si juridice. Totodata, te poti programa pentru consultatii in regim privat pentru urmatoarele specializari: ORL, oftalmologie, medicina interna, medicina muncii, psihiatrie, neurologie, ortopedie.

Iata alte certificate medicale pe care le poti obtine prin intermediul clinicii Standard Med!

  • Certificatul medical tip A5;
  • Certificat prenuptial (certificat de casatorie);
  • Certificat medical de siguranta circulatiei si a transporturilor;
  • Certificat medical portarma;
  • Document medical pentru atestarea calitatii de detectiv particular etc.

Acceseaza platforma online fisamedicala.info si descopera mai multe informatii despre Standard Med si despre serviciile de care poti beneficia multumita acestui serviciu unic!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata