Din ce cauză, Elon Musk este în centrul unui nou scandal?

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 180 citiri
3 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Recent, Elon Musk, fondatorul și CEO-ul companiilor Tesla și SpaceX, se află sub lumina reflectoarelor pe fondul unor acuzații privind consumul de droguri ilegale, inclusiv ecstasy și cocaine. Ce îngrijorări a stârnit în lumea afacerilor miliardarul?

Elon Musk și noile obiceiuri care i-ar putea dăuna afacerilor

Această dezvăluire a stârnit îngrijorări printre directorii și membrii consiliilor de administrație ale celor două companii, care se tem că aceste obiceiuri pot avea consecințe negative atât pentru sănătatea lui Elon Musk, cât și pentru afacerile sale de miliarde de dolari.

În contextul informațiilor furnizate de Wall Street Journal și preluate de Daily Mail, unii dintre cei apropiați lui Elon Musk au exprimat îngrijorări legate de comportamentul său considerat neadecvat și de posibila influență negativă a consumului de droguri.

Concret, cu șase companii și active de valoare considerabilă sub supravegherea sa, directorii și membrii consiliilor de administrație sunt îngrijorați de impactul pe care aceste dezvăluiri ar putea să-l aibă asupra întreprinderilor lor.

Imaginea serioasă a lui Elon Musk este în pericol

Cu toate acestea, avocatul lui Elon Musk, Alex Spiro, a declarat că acesta a fost supus testelor regulate și aleatorii pentru droguri la SpaceX și nu a picat niciodată un astfel de test.

În ciuda acestor afirmații, informațiile furnizate de sursele citate în articol dezvăluie că miliardarul a consumat LSD, cocaină, ecstasy și ciuperci psihedelice în cadrul petrecerilor private desfășurate în diverse locuri din lume. Participanții la aceste evenimente semnează acorduri de confidențialitate sau predau telefoanele mobile pentru a intra, potrivit persoanelor care au asistat la astfel de consumuri ilegale.

Din informațiile publicate în Wall Street Journal, în ultimii ani, Musk ar fi consumat diverse droguri, inclusiv acid, ciuperci psihedelice și ketamină, la petreceri și evenimente din diverse locații.

În contextul companiilor, aceste acuzații ar putea să încalce politicile federale și să pună în pericol contractele guvernamentale de miliarde de dolari ale SpaceX. Guvernul federal are regulamente stricte privind consumul de droguri în rândul contractorilor săi, iar încălcarea acestor reguli ar putea duce la consecințe grave, inclusiv pierderea unor contracte importante pentru companie.

Totodată, îngrijorările crescute se referă nu doar la posibilele consecințe legale, ci și la impactul pe care consumul de droguri îl poate avea asupra sănătății lui Elon Musk și a afacerilor sale.

Aşadar, cu aproximativ 1.000 de miliarde de dolari în active deținute de investitori, zeci de mii de locuri de muncă și o implicare semnificativă în programul spațial american prin intermediul SpaceX, orice probleme generate de consumul de droguri pot avea consecințe serioase atât pentru el, cât și pentru întreaga sa afacere.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,