Din culisele videochatului: Modelele Best Studios Constanța îți spun de ce ar trebui să alegi acest job în 2021

54

Videochatul este domeniul care promite cele mai multe beneficii persoanelor care aleg să facă primul pas într-o industrie nouă, în special reprezentantelor publicului feminin care sunt interesate de jobul de model de videochat. Multe femei sunt sceptice atunci când vine vorba despre acest loc de muncă, au numeroase întrebări și nelămuriri și nu știu cum să facă diferența între mit și realitate atunci când este vorba despre informațiile vehiculate despre acest domeniu de activitate. Modelele care colaborează cu studioul de videochat Best Studios din Constanța ne explică beneficiile reale pe care un model de videochat le primește la Best Studios.

Venit stabil

Succesul unui model de videochat este influențat de către o serie de factori care țin în mare parte de abilitățile native pentru o astfel de carieră, factori precum: ambiție, motivație, putere de înțelegere, stabilitate emoțională, cunoașterea limbii engleze. Pentru a putea asigura un trai bun chiar și modelelor începătoare, dar și pentru a le păstra motivate pe acestea în drumul lor către o viață fără griji financiare, studioul de videochat Best Studios din Constanța le asigură un venit net garantat de 4.000 de lei încă din prima lună de colaborare.

Încasări fabuloase

Unul dintre conceptele care definesc studioul de videochat Best Studios este „media mare de câștiguri per model”. Acest studio de videochat și-a făcut deja un renume la nivel internațional pentru încasările spectaculoase pe care le obțin modelele sale la perioadă de 14 zile, ceea ce a dus la recunoașterea sa prin nenumărate premii. Iar Best Studios este recunoscut și pentru că acordă aceeași atenție și susținere tuturor modelelor, indiferent de câștiguri sau experiență.

Un model de videochat aflat la început de drum nu trebuie să se mulțumească doar cu venitul minim garantat, ci poate să câștige mult mai mult. Pentru multe persoane, sumele pot părea neverosimile, mai ales dacă ne raportăm la faptul că nu se solicită experiență în domeniu. Totuși, printr-un singur interviu la sediul Best Studios Constanța, modelele începătoare își pot da seama de faptul că acestea nu sunt niște promisiuni în van. La fel de adevărat este și faptul că, pentru a încasa aceste sume, un model trebuie să muncească cu adevărat: munca unui model de videochat Best Studios Constanța presupune ascultarea activă a sfaturilor primite din partea trainerilor de videochat și punerea acestora în practică, pe lângă petrecerea a multor ore online pentru a căpăta experiență.

Siguranță

Pandemia de COVID – 19 a dovedit faptul că locurile de muncă ce păreau nemuritoare, precum: frizer, ospătar, bucătar, fotograf sau make-up artist au de pierdut foarte mult în fața unei crize sanitare.

Videochatul este industria care a trecut cu bine prin două mari crize (sanitară – 2020/2021 și economică – 2008/2009), reușind de fiecare dată nu doar să se ferească de faliment, ci și să aibă încasări remarcabile, uneori chiar mai mari decât cele înregistrate anterior.

Modelele de videochat care colaborează cu studioul Best din Constanța reușesc în plină pandemie să aibă încasări de mii de dolari, pe lângă siguranța sanitară oferită de către studio.

„La Best Studios Constanța nu ai doar siguranța financiară, ci ai și siguranța sanitară care este extrem de importantă în aceste vremuri. Studioul este igienizat și dezinfectat corespunzător. În plus, un model de videochat serios, care optează pentru programul full – time, își poate permite să își achiziționeze propriul autoturism, evitând astfel aglomerația cu mijloacele de transport în comun” – model de videochat Best Studios Constanța.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata