Echipamente HoReCa noi vs. la mâna a doua

339

După cum știm cu toții, atunci când vine vorba de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri, investițiile provoacă adesea nopți lipsite de somn și ne determină să inventăm o varietate de strategii pentru a stabili cu succes echilibrul financiar si pentru a evita situațiile neplăcute. Lipsa de fonduri ne determină de multe ori să facem compromisuri și chiar să pierdem oportunități.

La deschiderea unei afaceri, cel mai discutat subiect este alegerea unor echipamente profesionale Horeca noi sau la mana a doua. Fiindca performanta si calitatea echipamentelor sunt aspecte care nu trebuiesc neglijate, atunci cand exista un echipament performant la mana a doua la un pret semnificativ mai mic este greu de rezistat tentatiei.

Este oare alegerea echipamentelor SH o alegere buna pentru afacerea dvs?

Daca ne gandim doar la investitia initiala atunci in mod sigur echipamentele SH sunt o solutie, insa din punct de vedere al durabilitatii, al performantelor si avantajelor unei garantii, situatia este alta.

La stabilirea strategiei afacerii dvs, aceasta trebuie gandită pe termen mediu și lung. In aceasta situatie, achiziționarea de echipamente profesionale noi este optiunea pe care trebuie sa o luam in calcul.

Motivele pentru care alegerea unor echipamente horeca noi ne avantajeaza sunt:

  • Tehnologia de ultimă generație.

In ziua de azi, tehnologia face parte din viața de zi cu zi, iar aceasta influențează in mod curent modul în care ne desfășurăm activitățile și obiceiurile noastre. Același lucru se aplica și in cazul HoReCa, industrie care se află într-o continuă dezvoltare. Echipamentele noi beneficiaza de noi tehnologii care imbunătațesc performantele dar si calitatea acestora.

  • Garanția

Pe langă faptul că accesul la piesele de schimb este mai simplu, deținerea unei garanții este un avantaj considerabil în cazurile , destul de rare , în care apar defecțiuni la echipamentele noi achiziționate.

  • Riscul scăzut de defectiuni.

La echipamentele SH, riscul defectiunilor este destul de mare față de echipamentele noi.Un scenariu pe care dorim sa-l evităm cât se poate de mult este apariția unei defectiuni la un echipament SH exact in momentele de productie maxima precum defectarea cuptorului intr-o zi cu foarte mulți clienti sau defectarea frigiderului intr-o zi de vara calduroasă.

Ca de fiecare data, Echipa SDS Group oferă echipamente horeca de calitate noi, impreuna cu toate serviciile post-vanzare de care aveți nevoie. Va punem de asemenea la dispoziție si echipamente noi sau resigilate la promoție în sectiunea promoții de pe site-ul nostru www.sdsgroup.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata