Emisiunea ”Saturday Night Live” („SNL”) revine în studioul său aflat în Rockefeller Center din New York,

Foto: news.ro
0 4

Luna viitoare, cel de-al 46-lea sezon al emisiunii ”Saturday Night Live” („SNL”) revine în studioul său aflat în Rockefeller Center din New York, de unde va fi difuzat după o perioadă în care show-ul TV a fost realizat de la distanţă din cauza pandemiei de COVID-19, potrivit DPA.

Show-ul de scenete umoristice difuzat de NBC, va reveni în Studio 8H, au confirmat joi producătorii emisiunii, până acum ultimele trei episoade din sezonul precedent s-au produs din locuinţele vedetelor aflate în izolare la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19,

Noul sezon al acestei emisiuni va avea premiera pe 3 octombrie. Detalii suplimentare, cum ar fi celebrităţile care vor fi gazdele emisiunii şi muzicienii invitaţi în studio, vor fi comunicate la o dată ulterioară, au mai precizat reprezentanţii show-ului.

Astfel, cel mai recent episod ”SNL” difuzat din studio a avut loc pe 7 martie şi a fost prezentat de Daniel Craig. Printre invitaţii de atunci, s-a numărat şi senatoarea Elizabeth Warren, reprezentantă a Partidului Democrat în Massachusetts.

În aclaşi context, după data de 7 martie, emisiunea a fost produsă de la distanţă, actorii din distribuţie fiind nevoiţi să-şi aranjeze singuri luminile şi ecranul verde de fundal în timp ce se aflau în izolare în propriile locuinţe. Printre momentele de succes ale ”SNL at Home” se numără sceneta în care Brad Pitt îl imită pe Anthony Fauci, expertul în boli infecţioase al administraţiei americane, pentru care actorul a primit o nominalizare la Premiile Emmy, momentul umoristic despre compania de fitness Soul Cycle, episodul găzduit de Kristen Wiig şi parodia ”Stuck in the House”, cu Adam Sandler, printre alţii.

În plus în cadrul emisiunii, au avut scurte apariţii şi copii ai actorilor din distribuţie. Actorii au povestit despre experienţa filmărilor din propriile locuinţe într-o secvenţă difuzată în cadrul ”SNL” în luna mai.

Aşadar, emisiunea „Saturday Night Live” a obţinut în acest an 15 nominalizări la Premiile Emmy, care vor fi decernate pe 20 septembrie, inclusiv la categoria cea mai bună bună emisiune umoristică.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata