Fa o impresie buna de la prima intalnire

0 126

In primele cateva momente ale oricarei intalniri are loc o evaluare reciproca a celor care interactioneaza. Aspectul, atitudinea si limbajul corpului, toate contribuie la a crea rapid o prima impresie. Aceasta evaluare are loc, in primul rand la un nivel subconstient si, odata finalizata este dificil de schimbat. De aceea se si spune ca prima impresie mereu conteaza. Impresia formata la nivel subconstient este decisiva in evolutia relatiei celor doua persoane.

Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa influentezi poztiv prima impresie pe care ceilalti si-o formeaza despre tine:

Concentreaza-te

Ai avut o zi proasta la birou? Un coleg ti-a varsat cafeaua? Uita de toate problemele din timpul zilei, relaxeaza-te si bucura-te de companie. Daca s-a intamplat ceva amuzant in cusul zilei, poti folosi aceasta intamplare ca ocazie sa deschizi un subiect de conversatie.
Daca se intampla sa fii nervos cand ajungi la intalnire, cauta o cale sa te relaxezi rapid pentru ca o persoana agitata nu este deloc o companie placuta.

Cauta subiecte comune

Oamenilor le place sa vorbeasca despre ceea ce ii pasioneaza si se simt bine stand de vorba cu cineva care le impartaseste placerile. Atitutidea si aspectul unei persoane spune multe despre ceea ce-i place si ce nu.

Opreste-te din vorbit si asculta

Cand intalnesti pe cineva care nu te cunoaste esti tentat sa-i povestesti toata viata, dar adevarul este ca doar putini sunt cu adevarat interesati de periptiile tale din copilarie. Incearca sa…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x