Fanteziile tale? Aici sunt mai presus de orice

Desi pare ca la avem le toate, ca putem zambi ori de cate ori ne plimbam pe strada fara probleme, nu e deloc asa. Fiecare dintre noi are un pachet de fantezii ascunse, fantezii de care uneori nu suntem mandri, iar asta ne face sa pastram o limita intre ceea ce spunem si ceea ce gandim.

Ascunderea fanteziilor ar trebui sa dispara, nu e un lucru constructiv in niciun fel, iar masajul erotic poate fi elementul declansator de care aceasta schimbare are nevoie pentru a incepe. Acest tip de masaj este mai mult decat lasa sa se vada, decat fiecare roman am inteles pana acum – e altceva.

De la masajul clasic la un mesaj mai „personalizat”

Masajul erotic e un masaj clasic, doar ca putin mai personalizat. Mai exact, el are la baza tainele celui clasic, dar si inca ceva pe deasupra – acea nota de erotism care stimuleaza pe oricine sa fie in extaz.

De cele mai multe ori, publicul roman il asociaza cu vulgaritatea. Acest lucru se intampla, in primul rand, din lipsa de cunoastere si informare. Masajul erotic nu are ca scop stimularea vulgaritatii, in niciun caz, ci doar promovorea si etalarea erotismului feminin.

Masajul erotic este dedicat barbatilor puternici, celor care stiu ca propriile placeri trebuie sa fie mai presus de orice. Nu putini sunt cei care apeleaza cu mare drag la o astfel de sedinta de masaj erotic, iar motivul este unul simplu – au posibilitatea de a fi sedusi si de a seduce in aceasi timp.

Masajul erotic – se potriveste perfect cu…

Cu creativitatea dusa la cote maxime a celor interesati. Se poate spune ca in cadrul unei astfel de sedinte se contureaza o poveste intre cel care seduce si cel care se lasa sedus, intre maseuza si beneficiar. Maniera in care aceasta poveste se tese depinde in mod direct de creativitatea celui interesat, celui care si-a rezervat acea ora pentru a atinge apogeul.

Totodata, masajul erotic li se potriveste perfect barbatilor puternici, care se prezinta cu lectiile facute in cadrul unei astfel de sedinte si anume cu o lista intreaga de fantezii la pachet. De aceea, se spune si este adevarat ca masajul erotic nu este pentru cei pudici, timizi, cei care nu reusesc sa renunte la emotii atunci cand sunt pusi in fata faptului implinit.

Artemis – diversitatea si intensitatea trairilor

Pentru fiecare categorie de barbati exista si un salon pe masura asteptarilor. Pentru cei puternici, cei care pun placerile proprii mai presus de orice, Artemis a devenit alegerea frecventa. Aici nu doar ca sunt tratati dupa cum fiecare isi doreste, ci au si posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de tipuri de servicii puse la dispozitie.

De exemplu, Artemis Masaj a pregatit pentru cei interesati o varietate de tipuri de masaj. Totul incepe de la cele topless, nud si se termina cu cel la hotel. Mai pe scurt, publicul masculin gaseste la Artemis tot ce si-ar fi putut dori vreodata in materie de erotic.

Sa nu mai vorbim ca au posibilitatea de a-si alege in compania carei maseuze vor sa isi consume momentul inedit – acestea fiind alese pentru frumusetea lor aparte si pentru modul in care stiu sa inteleaga doar din priviri ceea ce fiecare solicitant isi doreste.

Masajul cu ulei de argan – eroticul dus la un alt nivel!

Dintre toate tipurile de masaj pus la dispozitie, un loc aparte, fruntas il ocupa masajul Artemis, cel cu ulei de argan. Beneficiile cu care o astfel de sedinta vine la pachet sunt multe si tin atat de ameliorarea unor infectiuni si catifelarea pielii, cat si de satisfacea placerilor carnale intr-un alt mod, unul inedit.

Se stie deja ca uleiul de argan are o multime de beneficii pentru piele – reduce cicatricile si vergeturile, stopeaza aparitia cosurilor si asa mai departe. O sedinta de masaj, combinata cu o nota de erotism, este deja dusa la gradul de arta – arta in care fiecare barbat isi doreste sa domine si sa fie dominat.

Dusul asistat este un alt serviciu extra pe care maseuzele de la Artemis il presteaza cu placere. El poate fi atasat de orice tip de masaj disponibil, contra cost. Despre uleiul de argan se poate spune acelasi lucru – cei interesati pot beneficia de el si in cadrul altor servicii, nu neaparat masajul Artemis, insa contra const.

Pentru mai multe detalii, cei interesati de a afla cat de vagi sunt tainele acestei arte, pot accesa masajclub.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata