Ferestre premium cu izolatii termice exceptionale

Sa ai o reducere substantiala la consumul de energie sau gaze necesare incalzirii casei tale este extrem de important pentru orice familie. Cum poti ajunge la aceste beneficii? Alegand cu atentie tamplaria casei tale si materia prima din care este fabricata aceasta.

Helios a introdus în portofoliu o nouă gamă de produse realizate din unul dintre cele mai performante sisteme de profile din PVC existente pe piața europeană – Kommerling 88 mm.

Sistemul Kommerling 88 mm este dedicat construcțiilor cu necesități speciale atât ca arhitectură, cât și din punct de vedere al coeficienților de izolație termică și fonică. Profilul german cu 7 camere are cele mai bune performanțe tehnice actuale, pe care se monteaza ca standard pachete de sticlă de 52 mm, ajungând la coeficienți de izolație termică de până la 0,74W/(m2K).

 

Fereastra Performant 88 – pentru constructii cu necesitati speciale de izolatie

La nivel de produs aduce inovatie, stil si calitate de top. Este reprezentanta celei mai bune izolații termice pentru ferestrele de PVC cu 7 camere, designer de tendințe arhitecturale, pionier al fiabilitatii. Caracteristicile exceptionale ale acestei ferestre nu se rezuma doar la proprietățile sale de economisire a energiei, ci și la potențialul arhitectural ce ne îndreaptă ochii către viitor: structura stabila a profilului de 88 mm  datorata armaturii speciale permite geamuri cu sticla triple sau variante de sticle moderne, cu o grosime 52 mm.

Fereastra Performant 88 Premium – recomandata pentru casele pasive

Cu o estetica ultra moderna, ofera confortul termic si izolatia fonica maxime datorate extra-garniturilor din profil si a posibilitatii de a fi fabricate in varianta cu spumă în camerele de armatură ale tocului și cercevelei. Realizate dintr-un profil cu 7 camere, placat cu aluminiu pe exterior, de dimensiune constructiva de 100 mm, aceste ferestre pot fi produse cu o inaltime maxima de 2500 mm. Profilul ingust ce poate fi ingropat in zidarie si pachetul de sticla tripla aduce luminozitate incaperilor ce au montate acest tip de ferestre. Mai mult, sunt validate si recomandate ca ferestre optime pentru casele pasive, ce vin sa completeze in termeni de izolatie avantajele unor astfel de constructii.

Este pentru cei care prefera estetica aluminiului la exterior dar care, in egala masura, vor sa profite de avantajele profilelor de PVC. Placarea cu aluminiu ofera posibilitati cromatice aproape nelimitate, de la culori RAL mate, la lucioase, texturate pana la imitatii de lemn.

Toate produsele Helios au o garantie de 5 ani si sunt 100% ecologice.

„Este un sistem complet din care pot fi dezvoltate o gamă variată de produse, ferestre, ferestre placate cu aluminiu, uși de exterior, uși placate cu aluminiu sau culisante. Mai mult, profilul permite îngroparea tocului in zidarie, oferind astfel fațadelor o estetică modernă și o suprafață vitrată mare”, detaliază Directorul General, Bogdan Stauder.

www.ferestrehelios.ro

Despre Helios

Helios este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, este complet automatizată și are o capacitate de producție de peste 400 de produse pe zi.

Liniile de producție ultramoderne URBAN și RAPID, gestiunea atentă a calității, personalul calificat și colaborarea cu cei mai buni furnizori – Profine, Cortizo, Saint Gobain, Guardian, Roto – sunt doar câteva din punctele forte ale mărcii ce au generat success pe piața locală dar și cea europeană. Helios exportă produse de PVC și aluminiu în țări ca Franța, Italia, Elveția, Belgia, Germania, Austria sau Canada.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata