Generatorul de curent pe gaz – cea mai bună investiție în 2021

93

Industria în România este încă într-o dezvoltare continuă. Deși poate unii oameni nu sunt de acord, activitățile industriale din țară se înmulțesc și sunt chiar prospere. Dar pentru a menține eficiența și performanța industriilor, despre oricare dintre ele ar fi vorba, este nevoie de soluții moderne și de încredere pentru a se asigura continuitatea activității în orice condiții.

Cele mai întâlnite probleme sunt acelea generate în urma penelor de curent. Poate că rețeaua principală nu face față consumului sau poate apar diverse probleme de natură fizică, probleme ce afectează rețeaua de curent. În acel moment, fără curent, procesele industriale se opresc. Iar o pană de curent de doar 5 minute poate provoca o pierdere financiară majoră. De aceea este foarte importantă utilizarea unei surse secundare de curent. Sau, de ce nu, una principală pe care te poți baza mereu. Vorbim, desigur, despre generatoare pe gaz.

Cum te ajută generatoarele de curent?

Generatoarele de curent reprezintă o alternativă extrem de eficientă pentru momentele în care rețeaua principală este avariată, oricare ar fi motivele din spatele avariilor.

Acestea sunt, în general, generatoare cu comutare automată. Acest lucru înseamnă că generatorul va detecta automat întreruperea curentului și va porni singur. Fără să îți faci griji că trebuie să îl pornești tu! Acesta este cel mai mare avantaj al generatoarelor de curent – îți oferă posibilitatea de a menține o activitate neîntreruptă.

Endress Group România au recunoscut avantajele generatoarelor de curent încă din anul 2000. De atunci proiectează și produc propriile generatoare, sub brand-ul Zenessis. Și nu numai! Aceștia investesc constant în cercetări și inovare, pentru a oferi cele mai bune soluții energetice pentru clienții săi.

Compania oferă o gamă variată, din care poți alege un generator pe gaz perfect pentru nevoile tale. Acestea sunt de mare putere, special create pentru activitățile industriale. Deci nu trebuie să îți faci griji că nu vor face față consumului! Generatoarele au o putere cuprinsă între 40 și 80 kva. Pe lângă puterea optimă oferită, ai și posibilitatea de a închiria un generator. Astfel îl poți testa, pentru a te convinge că un generator electric pe gaz este o investiție foarte bună. Sau îl poți folosi doar atunci când ai nevoie, prin serviciul de închiriere cu condiții avantajoase.

De ce să alegi un generator pe gaz?

Acum că ai descoperit cât de eficiente sunt și ce avantaje îți aduc generatoarele de curent, cu siguranță ai mai multe întrebări. Și prima dintre ele este, de obicei  ”Ce tip de generator mi se potrivește?”

În funcție de consumul pe care trebuie să îl asigure, generatoarele au diferite specificații și, desigur, diferite avantaje. Atunci când vine vorba de avantajele unui generator electric pe gaz, lista este lungă.

În primul rând, generatoarele pe gaz sunt proiectate pentru a fi cât mai autonome. De aceea se pot lega direct la rețeaua de gaz, fără a fi necesară umplerea periodică a rezervorului. Acesta se poate conecta la rețeaua de gaz natural, dar și la butelii, acolo unde nu există o astfel de rețea.

Un generator pe gaz natural reprezintă o soluție mult mai ieftină decât unul pe benzină, de exemplu. Singura investiție va fi în generatorul în sine și în montarea și racordarea sa la rețeaua de gaz. Apoi nu mai există nicio grijă legată de combustibil! Datorită acestui motiv, generatoarele pe gaz pot funcționa și în temperaturi extreme, de până la -28 de grade. Așadar, acest tip de generatoare nu oferă doar o soluție alternativă de curent, ci și eficiență și performanță maximă.

Oricât de mare ar fi consumul pentru care te pregătești să achiziționezi un generator, cu siguranță există o soluție perfectă pentru tine și nevoile tale! Așadar, alege cu atenție si asigura-te ca achiziţionezi sau inchiriezi un generator de calitate, eficient şi durabil. În fond, acesta va juca un rol foarte important. Mai ales atunci când este vorba de activități industriale care au nevoie de curent continuu pentru funcționarea tuturor proceselor la capacitate maximă.

Ai încredere să faci un pas înspre siguranță și eficiență. Optimizează activitățile cu ușurință, oricare ar fi industria pentru care achiziționezi un generator. Alege un generator curent pe gaz performant, produs de liderii pieței în România. Își va demonstra eficiența încă de la prima utilizare!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata