Horoscop weekend 4-5 noiembrie. Zodiile care au probleme de sănătate la final de săptămână

De Horoscop Jurnalul national Horoscop 237 citiri
20 min citire
Horoscop weekend 4-5 noiembrie. Află chiar acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, bani și sănătate, în funcție de zodie. Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

SÂMBĂTĂ:

Zodia Berbec

Dragoste:

Ai parte de niște zile liniștite, în cazul în care ai partener de viață. Vă concentrați atenția pe treburile casnice și faceți o echipă pe cinste. Cei singuri sunt puși pe distracție, fără sentimente în joc.

Bani:

Ai marele noroc că știi să pui bani deoparte, căci acum urmează o perioadă în care o să fie nevoie să intri în economii.

Carieră:

Eforturile tale sunt răsplătite din plin, căci șefii apreciază modul în care îți gestionezi responsabilitățile. Este posibil chiar să primești o ofertă nouă sau o mărire de salariu.

Sănătate:

Din păcate, pe acest plan lucrurile nu stau la fel de bine, căci pot reveni niște probleme din trecut, care nu au fost tratate la timp.

Zodia Taur

Dragoste:

Treci peste niște obstacole care te pot abate de la calea ta corectă, dacă nu acorzi destulă atenție detaliilor legate de viața amoroasă.

Bani:

Apar de nicăieri niște oportunități la care nu te-ai fi gândit, iar banii curg fix când aveai cea mai mare nevoie. Însă, trebuie să te gândești dacă merită să sacrifici atât de mult timp pentru asta.

Carieră:

Poți avea parte de niște probleme la locul de muncă, dar care nu țin nici de tine, nici de șefi sau colegi. Din fericire, totul se termină cu bine.

Sănătate:

Ești mai bine ca niciodată, ba chiar începi să ai și mai multă grijă de organismul tău. Încerci să corectezi greșelile ce țin de stilul tău de viață.

Zodia Gemeni

Dragoste:

Ai făcut niște greșeli majore în trecut, iar acum a venit momentul să plătești pentru ele. Ai mare grijă când rănești o persoană, căci nimic nu rămâne nepedepsit.

Bani:

Ai tendința să acționezi impulsiv când vine vorba de bani și de cheltuieli. Încearcă să pui la cale un plan mai bun pentru investiții.

Carieră:

Te arunci cu capul înainte adesea și pe plan profesional. Te bate gândul să pui tot ce ai mai bun la bătaie într-un domeniu total nou.

Sănătate:

Mare grijă la problemele ce țin de sistemul digestiv, pot apărea dificultăți de funcționare și la ficat sau pancreas.

Zodia Rac

Dragoste:

Îți este dor să simți fluturi în stomac și parcă simți nevoia să te redescoperi. Este o perioadă de căutări interioare intense.

Bani:

Ai parte de o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, dar este și una foarte solicitantă. Din fericire, reușești să îți aduni forțele necesare.

Carieră:

Plănuiești niște schimbări majore, dar asta necesită și multe drumuri ca să rezolvi anumite probleme cu niște acte.

Sănătate:

Apar probleme cu căile respiratorii, poate chiar niște alergii. Nu ar strica să te și odihnești mai bine în perioada următoare.

Zodia Leu

Dragoste:

Este o perioadă plină de foc, în care poți trece ușor dintr-o extremă în cealaltă. Ai parte de momente pasionale, dar și de unele tensionate.

Bani:

Primești o mână de ajutor din partea unei persoane apropiate, căreia i te confesezi în legătură cu problemele tale financiare.

Carieră:

Ai decis să iei o pauză de la muncă și să petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Este o vacanță binemeritată.

Sănătate:

Ai grijă la potențialele accidente casnice care s-ar putea întâmpla în următoarele zile. Acționează cu multă băgare de seamă.

Zodia Fecioară

Dragoste:

Vrei o aventură dacă ești singur/ă, dar te intrigă și o persoană nouă, chiar dacă ești deja într-un cuplu. Îți pui semne de întrebare în legătură cu relația ta amoroasă.

Bani:

Ai niște datorii pe care te chinui de ceva vreme să le achiți. Asta îți cam dă bătăi de cap în aceste zile.

Carieră:

Te gândești tot mai serios să îți schimbi domeniul de activitate, poate chiar să schimbi și țara în care locuiești, în căutarea unor noi oportunități profesionale.

Sănătate:

Pot apărea niște răceli sau viroze, dar nu este ceva atât de grav. Sistemul tău imunitar face față cu brio acestor provocări.

Zodia Balanţă

Dragoste:

Ai în față două căi pe care poți să o apuci, dar în tine se duce o luptă aprigă între suflet și minte. Cel mai bine este să asculți de instinct.

Bani:

Ai cam exagerat cu cheltuielile în ultima vreme, așa că a venit momentul să pui niște bani deoparte. Nu ar strica să faci liste clare înainte să mergi la cumpărături.

Carieră:

Simți că șefii tăi nu te apreciază la adevărata ta valoare, așa că te ambiționezi să le demonstrezi că afacerea lor nu ar merge la fel de bine fără tine.

Sănătate:

Simți că ai din nou energie, așa că îți petreci mai mult timp făcând mișcare. Poate pleci chiar într-o plimbare mai lungă prin natură.

Zodia Scorpion

Dragoste:

Ai cam intrat într-o rutină care îți consumă energia. Lipsește flacăra aceea care te aprindea în amor pe vremuri.

Bani:

Apar niște cheltuieli neprevăzute, dar nu îți faci griji, pentru că ai mai mult decât suficiente economii puse deoparte pentru zilele negre.

Carieră:

Este o perioadă propice pentru cei care vor să pornească un proiect propriu. Primești niște sfaturi utile din partea unor prieteni.

Sănătate:

Ai de făcut niște analize sau controale mai amănunțite. S-ar putea ca stilul tău de viață să îți fi cauzat niște probleme.

Zodia Săgetător

Dragoste:

Te lovește din plin săgeata lui Cupidon. Te numeri printre zodiile care primesc protecția divină pe plan sentimental.

Bani:

Investești într-un proiect mai mare, dar banii ți se vor întoarce înapoi cu un profit frumușel. Te gândești să te extinzi în curând.

Carieră:

Acorzi încredere mai mare unui coleg sau unui subordonat, iar acesta te va răsplăti cu niște rezultate extraordinare.

Sănătate:

Există riscul de accidente dacă pornești la drum. Ai mare grijă dacă mergi cu mașina sau dacă faci drumuri lungi pe jos.

Zodia Capricorn

Dragoste:

Există riscul să apară crize de gelozie în cuplu, în cazul celor care se află într-o relație, iar în cazul celor care sunt singuri, se pun pe distracție, fiindcă s-au săturat de singurătate.

Bani:

Ai nevoie de o sursă suplimentară de venit, așa că începi să îți întinzi antenele și să cauți o colaborare nouă.

Carieră:

Eforturile tale încep să dea roade, dar trebuie să ai grijă, pentru că nu este momentul potrivit ca să iei o decizie impulsivă.

Sănătate:

Este o perioadă în care te răsfeți și faci tot ceea ce îți dorești. Meriți și tu să mai iei câte o pauză de la stilul de viață draconic.

Zodia Vărsător

Dragoste:

Apar niște stări de anxietate și îți faci griji în legătură cu viața ta amoroasă. Te gândești la niște persoane din trecut și regreți deciziile luate la acea vreme.

Bani:

Primești o sumă mai mare de bani, care îți este de mare folos. Așa poți să scapi de niște datorii și să îi ajuți și pe cei dragi ție.

Carieră:

Simți că te-ai plafonat și rutina ta zilnică te plictisește. Cauți noi provocări pe plan profesional, iar acestea nu vor întârzia să apară.

Sănătate:

Treci printr-o perioadă mai sensibilă, în care corpul tău îți cere mai multă odihnă. Te recuperezi după ce ai depus constant un efort intens în ultima perioadă.

Zodia Pești

Dragoste:

Partenerul de viață a uitat că trebuie să te cucerească și după ce ați intrat într-o relație. Este cazul să îți amintești de lucrurile care te fac să te simți bine, indiferent dacă ești sau nu într-un cuplu.

Bani:

Ți se pare că ai cheltuit cam mult în ultima vreme, așa că iei măsuri drastice. Este momentul potrivit să te apuci să faci economii.

Carieră:

Ai prea multe pe cap și începi să le gestionezi tot mai greu. Realizezi că activitățile curente nu îți aduc deloc mulțumirea sufletească.

Sănătate:

Primești niște vești bune legate de starea ta de sănătate. Scapi de niște griji mai vechi sau se îmbunătățește un aspect legat de organismul tău care te îngrijora în trecut.

DUMINICĂ:

Zodia Berbec

Dragoste:

Este o perioadă propice pentru cei care se află deja într-un cuplu. Trag ambii parteneri în aceeași direcție, iar sporul vine spre ei. Cei care sunt singuri își caută jumătatea.

Bani:

Ai parte de câteva zile foarte bune pe plan profesional. Ajungi pe calea către succes, așa cum ți-ai propus în ultima vreme.

Carieră:

Primești o mărire salarială, un post mai bun sau ți se face o ofertă de nerefuzat pe plan profesional.

Sănătate:

Revin niște probleme mai vechi, legate de oase sau de coloana vertebrală. Reușești să le rezolvi zilele următoare.

Zodia Taur

Dragoste:

Înțelegi niște lecții importante după ce ai trecut recent prin niște probleme în cuplu sau cu niște persoane cu care aveai planuri de viitor.

Bani:

Cauți niște surse noi de bani, care să îți aducă un echilibru financiar mai stabil. Ai nevoie de mai multă liniște mentală.

Carieră:

Eforturile tale sunt răsplătite de șefi pe măsură. Modul în care ți-ai gestionat responsabilitățile este unul apeciat de cei care lucrează cu tine.

Sănătate:

Pot apărea probleme legate de somn. Nu reușești să te odihnești așa cum trebuie, iar asta poate să îți creeze niște probleme de concentrare.

Zodia Gemeni

Dragoste:

Ai niște decizii importante de luat în aceste zile. S-ar putea ca unele dintre ele să îți schimbe viața, dar consecințele vor veni mai târziu.

Bani:

Este un moment prielnic să faci economii. Ai mare grijă cu cheltuielile, învață să îți socotești mai bine banii ca să nu ai surprize neplăcute pe viitor.

Carieră:

Nu te mai regăsești în domeniul în care activezi acum. Trebuie să îți iei o perioadă de pauză, în care să te gândești serios la ceea ce îți dorești cu adevărat să faci.

Sănătate:

Totul merge brici pe acest plan. Ai mai multă energie ca niciodată și simți că ai putea să muți munții dacă dorești.

Zodia Rac

Dragoste:

Reușești să îți înțelegi mai bine anumite reacții, iar introspecția scoate la iveală niște probleme mai vechi, pe care trebuie să le repari.

Bani:

Apar probleme cu banii, dar ai norocul că te sprijină niște persoane apropiate atunci când îți este mai greu.

Carieră:

Treci cu bine peste niște examene sau începi niște studii care să te ajute să avansezi în domeniul în care lucrezi sau să schimbi complet domeniul de activitate.

Sănătate:

Te simți mai rău în primele ore ale zilei, căci stresul din ultima perioadă și-a cam pus amprenta asupra ta.

Zodia Leu

Dragoste:

Trebuie să ai mai multă grijă la modul în care îți arăți dragostea și aprecierea față de persoanele dragi. S-ar putea să nu fie suficient ce faci acum pentru ele.

Bani:

Din păcate, urmează o perioadă cu dificultăți pe plan financiar. Sperai ca lucrurile să se îndrepte cu ajutorul unei persoane apropiate, dar și ea trece prin clipe mai grele.

Carieră:

Simți că acum te integrezi perfect în colectiv și că reușești să dai randamentul pe care ți-l doreai în ultima perioadă.

Sănătate:

Vremea s-ar putea să îți dea niște bătăi de cap în primele zile, dar reușești să reziști cu brio în cele din urmă.

Zodia Fecioară

Dragoste:

Nu îți mai dorești ceva serios, dacă nu te afli deja într-o relație. Vrei să te concentrezi mai mult pe tine și pe nevoile tale. Dacă ești într-un cuplu, începi să te redescoperi ca individ.

Bani:

Simți nevoia de un venit în plus. Ai parte, din fericire, de sprijinul financiar al prietenilor, dar nu îți sunt de ajuns banii primiți din partea lor.

Carieră:

Apar tot mai multe lucruri care te nemulțumesc pe plan financiar, dar depinde doar de tine să faci niște schimbări radicale.

Sănătate:

Starea ta de sănătate este bună, dar o persoană dragă ție trece prin niște momente mai dificile în această perioadă.

Zodia Balanţă

Dragoste:

Simți că ai nevoie de mai multă atenție din partea persoanelor dragi. Trebuie să lași mai jos garda și să nu mai ridici un zid în jurul sufletului tău.

Bani:

Din fericire, te numeri printre zodiile protejate de divinitate pe plan financiar în zilele care urmează. Vin doar vești bune din această direcție.

Carieră:

Dai dovadă de mult curaj în abordarea situațiilor dificile. Începi să îți asculți mai des intuiția și nu vei regreta deloc asta, ba chiar dimpotrivă!

Sănătate:

Vrei să faci niște schimbări importante în stilul tău de viață, dar simți că nu este momentul potrivit pentru niște pași prea mari.

Zodia Scorpion

Dragoste:

Ai parte de atenția unei persoane noi, căreia i se cam pune pata pe tine. Ispita care îți apare în cale este destul de mare, dar vine la pachet cu niște riscuri.

Bani:

Dacă dorești să îți asumi mai multe riscuri în perioada care urmează, asta este strict alegerea ta. Ai grijă totuși că pot veni niște zile negre.

Carieră:

Din fericire, pe plan profesional ai parte de noroc. Vin în viața ta niște oportunități pe care nu trebuie să le ratezi.

Sănătate:

Simți că nu faci tot ce trebuie ca să ai grijă de tine și de corpul tău, așa că începi să iei măsuri drastice. Rezultatele pozitive vor apărea rapid.

Zodia Săgetător

Dragoste:

Acorzi mai mult timp planului sentimental. Simți nevoia să petreci o perioadă mai îndelungată împreună cu cei pe care îi iubești.

Bani:

Ai avut suficient de multă grijă în ultima vreme cu banii, așa că acum îți permiți să faci niște cheltuieli pentru niște lucruri mai scumpe de care ai nevoie.

Carieră:

Primești o lovitură grea pe plan profesional. Chiar dacă asta te întristează mult, vei realiza că orice șut de acest gen te ajută să faci un pas înainte.

Sănătate:

Oboseala și stresul își pun amprenta asupra ta, dar te pui destul de rapid pe picioare. Nu mai lăsa toate lucrurile rele să te afecteze.

Zodia Capricorn

Dragoste:

Apar tot felul de coincidențe neașteptate, care te cam pun pe gânduri. Acțiunile tale stârnesc un val de reacții în perioada care urmează.

Bani:

Porți niște negocieri dure, dar care îți vor asigura un venit consistent în perioada care urmează.

Carieră:

Pui piciorul în prag și îți expui mai deschis ca până acum dorințele și nevoile tale pe plan profesional, fără să te mai temi de repercursiuni.

Sănătate:

Simți că ai nevoie de o pauză, de mai multă odihnă și de o alimentație mai sănătoasă. Poți chiar să ieși mai des și să te plimbi în natură.

Zodia Vărsător

Dragoste:

Ai parte de o dezamăgire după ce te trădează o persoană la care nu te așteptai deloc. Nu mai știi ce să mai crezi sau cum să procedezi, fiindcă acest gest te rănește profund.

Bani:

Economiile tale sunt pe final, dar nu te panichezi. Știi foarte bine să îți gestionezi încasările și cheltuielile, așa că te vei descurca în orice situație.

Carieră:

Apar niște semne de întrebare în legătură cu anumite persoane din anturajul tău profesional. S-ar putea ca anumite persoane să nu fie chiar ceea ce par.

Sănătate:

Pleci undeva unde te simți mai bine, te bucuri de liniște și lași în urmă toate grijile și situațiile care îți fac rău.

Zodia Pești

Dragoste:

Pui mult suflet într-o relație, dar s-ar putea ca persoana cealaltă să nu facă același lucru. Nu trebuie să îți pierzi identitatea proprie din vedere.

Bani:

Vin bani frumoși în acest final de săptămână. Spre finalul acestui interval te vei putea bucura de ceea ce ți-ai dorit de multă vreme.

Carieră:

Investești timp în dezvoltarea cunoștințelor tale profesionale și furi meserie de la cei mai buni.

Sănătate:

Ești pe cai mari, ai multă energie, dar riști să o irosești dacă te apuci de prea multe proiecte în același timp.

Sursă foto: Canva PRO