Ilie Năstase vrea să renunţe la pensia militară.

Ilie Năstase i-a răspuns ministrului Apărării, Angel Tîlvar, care l-a criticat după ce a fost prins, încă o dată, băut la volan. Fostul sportiv a precizat că este gata să renunțe la pensia militară în valoare de 1.345 de lei!

„Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară. Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea! Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu”, a declarat Ilie Năstase pentru Playtech.

Astfel că, reacţia lui Ilie Năstase vine după ce Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, l-a criticat dupa ultimul incident.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a precizat Angel Tîlvăr.

În plus, Ilie Năstase a intrat prima oară în vizorul poliţiştilor în luna mai a anului 2018. Atunci, Ilie Năstase a ieşit dintr-un club, iar poliţiştii l-au somat să se oprească. I-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă a refuzat, a devenit recalcitrant, iar poliţiştii l-au încătuşat. S-a dovedit mai târziu că fostul tenisman conducea băut. La câteva ore după incident, Ilie Năstase a fost oprit din nou de Poliția Rutieră, în timp ce conducea un scuter fără să mai aibă permis. Oamenii legii l-au tras din nou pe dreapta şi i-au întocmit un nou dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. A urmat un nou schimb de replici şi de ameninţări la adresa poliţiştilor.

Nici nu se terminase bine scandalul cu Brigada Rutieră, că Ilie Năstase a fost căutat din nou de poliţişti în luna august a aceluiași an. De această dată, a fost chemat la audieri, după ce Brigitte Sfăt a anunțat poliția că fostul tenismen a intrat în casa ei și i-a luat mai multe bunuri. După care, Brigitte Sfăt s-a răzgândit şi a retras plângerea împotriva fostului soţ. Anul trecut, și Ioana Năstase, actuala soție a lui Ilie Năstase, a sunat la 112 după ce acesta ar fi bătut-o!

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata