În Mexic, s-a deschis cel mai interesant hotel, cu tematica tequila

Dacă vă numărați printre iubitorii de tequila și în același timp sunteți pasionați de călătorit, acum există locul perfect pentru dumneavoastră! Un hotel cu tematica tequila a fost inaugurat în Mexic! Se pare că până și camerele sunt sub forma unui butoi, iar în restaurantul subteran al hotelului sunt servite cocktailuri pe bază de tequila, desigur.

Hotelul inspirat din băutura alcoolică este situat chiar în satul din care provine băutura tradițională mexicană. Dacă vă gândiți să faceți o vizită în următoarea vacanță, hotelul de 5 stele vă așteaptă să degustați shoturile sau cocktailurile cu tequila. În plus, clienții sunt tratați regește! Cei care vor trece pragul acestei locații vor primi un tur privat al celor mai mari distilerii din zonă și de asemenea, pot cumpăra câte sticle doresc din această băutură.

Chiar dacă clienții vor beneficia de acest avantaj special, principala atracție a hotelului rămân camerele sub forma unui butoi enorm. Nu aveți de ce să vă îngrijorați, deoarece camerele sunt foarte încăpătoare și spațioase iar paturile sunt extrem de confortabile și mari. În plus, pe masuța din fiecare cameră, vă așteaptă bineînțeles o sticlă de tequila din care vă puteți servi oricând.

Pe lângă toate acestea, clienții care vor veni în acest hotel formidabil vor avea ocazia de a lua cina într-un restaurant select ce se află la 5 metri sub pământ. Acolo se vor servi de la mâncărurile tradiționale mexicane extrem de delicioase, până la cocktail-uri cu tequila, deosebit de pretențioase. În orice caz, meniul restaurantului poate satisface poftele oricui, datorită meniului foarte diversificat. Așadar, pentru doar 174 de euro pe noapte, turiștii curioși vor avea parte de o călătorie unică și minunată în lumea băuturii tequila.

Sursa: observator.tv

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata