În Sibiu, VaccinART este o campanie în care publicul merge la teatru şi este îndemnat să se vaccineze

În Sibiu, iubitorii de teatru se pot bucura, începând de sâmbătă, de trei spectacole ale actorilor independenţi sibieni, care le vor oferi şi informaţii despre beneficiile vaccinării, în cadrul unei campanii numită VaccinART, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Campania VaccinART propune trei întâlniri ale publicului cu tinerii artişti ai scenei independente sibiene, organizate pe 31 iulie, 5 şi 8 august 2021, în diferite locaţii din Sibiu, în cadrul cărora vor fi distribuite materiale de conştientizare a beneficiilor vaccinării şi vor fi oferite gratuit publicului, trei spectacole produse de scena independentă din Sibiu: ‘Născut în 2000’ (spectacol de teatru), ‘Beat Bukowski’ (performance muzical în limba engleză) şi ‘Jump and Vibe cu Natty Ned Selekta’ (Live DJ mix show). Totodată, un număr de 2.000 de flyere, care prezintă beneficiile vaccinării din perspectiva tinerilor artişti independenţi, vor fi distribuite în cadrul campaniei”, anunţă organizatorii VaccinART.

În opinia preşedintelui InteraktArts, Claudiu Fălămaş, spune că societatea nu ar trebui să fie scindată din cauza temei vaccinării.

„Noi ne-am vaccinat pentru a putea performa în continuare. O parte dintre voi, spectatorii noştri, de asemenea, v-aţi vaccinat. Am observat cu toţii ce unealtă a scindării comunitare poate fi tema aceasta a vaccinării, dar haideţi să căutăm împreună argumentele raţionale ale vaccinării, ale beneficiilor aduse de vaccinare. În momentul de faţă România este pe penultimul loc din Uniunea Europeană în privinţa dozelor de vaccin efectuate (raportat la populaţie). Oare de ce suntem penultimii din U.E. în privinţa intenţiei de vaccinare, când cu toţii avem acces gratuit la vaccin? Poate împreună vom găsi răspunsul. Răbdare, iubire şi acceptare!”, a declarat Claudiu Fălămaş.

Aşadar, primul spectacol din campania VaccinART, „Născut în 2000” va avea loc sâmbătă, de la ora 20,00, în Grădina Bis din municipiul Sibiu.

În cadrul acestui eveniment accesul la cele trei spectacole e liber, pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute (exclusiv prin SMS) la numărul de telefon 0737.013.997 sau prin email la adresa rezervari.bisteatru@gmail.com. Accesul la evenimente e condiţionat de respectarea legislaţiei în vigoare în privinţa restricţiilor sanitare la momentul respectiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata