Întâlnire de gradul 0 între Regele Charles şi Prinţul Harry

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 137 citiri
4 min citire
Ultimele luni au readus în discuție o posibilă împăcare între Regele Charles şi Prinţul Harry. De altfel, tabloidele britanice vorbesc despre o posibilă întâlnire de gradul 0 între Regele Charles şi Prinţul Harry, dar se pare că Meghan Markle ar fi dată la o parte, ceea ce alimentează și zvonurile cu privire la un potențial divorț între cei doi.

O posibilă întâlnire de gradul 0 între Regele Charles şi Prinţul Harry?

Drama aparent fără sfârșit dintre Prințul Harry, Meghan Markle și familia regală ar putea să se apropie de sfârșit, sau cel puțin așa prezintă situația tabloidele din Marea Britanie.

În contextul unor informații din tabloidele britanice preluate de Daily Mail, regele Charles și prințul Harry urmează să se întâlnească luna viitoare pentru discuții de pace.

Prințul Harry și jucătorul argentinian de polo Nacho Figueras

O posibilă întâlnire de gradul 0 între Regele Charles şi Prinţul Harry, spun tabloidul, s-ar datora viitoarei călătorii a Prințului Harry în Germania pentru Jocurile Invictus. El va zbura înapoi în California via Londra, în timp ce Regele Charles se va întoarce în oraș după vacanța sa prelungită la Balmoral.

 

Se spune că personalul palatului este ocupat cu pregătirea unei posibile întâlniri, dar vom vedea dacă aceste planuri chiar se vor concretiza, mai ales pentru că nu pare să existe nicio confirmare din partea Palatului și nu este prima dată când se vorbește despre împăcarea lui Harry cu familia sa.

Surse din interior ar confirma întâlnirea dintre cei doi

Înainte de încoronarea regelui Carol, publicația Times a relatat că au fost planificate discuții de pace, iar o sursă a declarat:

”Ambele părți trebuie să recunoască faptul că nu au făcut totul cum trebuie și au greșit foarte mult.

Va fi nevoie de flexibilitate din partea tuturor părților, dar se poate face. Este nevoie ca Harry să fie aici, în cameră cu regele și prințul de Wales.

Să aibă alături alți câțiva membri ai familiei, unii dintre ‘oamenii lui’ în care are încredere și care i-au asigurat întotdeauna spatele, astfel încât să nu creadă că este prins într-o ambuscadă”.

Întâlnire de gradul 0 între Regele Charles şi Prinţul Harry. Meghan Markle, dată la o parte: Regele Carol al III-lea în inspecție la Compania Balaklava, Batalionul 5, Regimentul Regal al Scoției

Aceeași publicație menționată scria că, aparent, Regele Charles organizează un summit cu Prințul William și Kate Middleton cu privire la implicarea lor în familie, iar Mirror a relatat că Charles va stabili obiective pentru anul viitor.

O altă sursă a declarat că Regele Charles consideră rolul lui Wills și al lui Kate ”se află în centrul cimentării propriului lor viitor și al monarhiei în general”.

Întâlnire de gradul 0, dar fără Meghan Markle

Aceleași tabloide, care au relatat despre o posibilă întâlnire de gradul 0 între Prințul Harry și tatăl său, Regele Charles, spun că discuțiile de pace ar avea loc la Londra luna viitoare, însă soția lui Harry, Meghan Markle, nu este așteptată să participe, potrivit unei surse regale.

 

Aceste relatări nu fac altceva decât să alimenteze zvonurile conform cărora cei doi ar avea probleme în mariajul lor și că, în cele din urmă, s-ar putea ca divorțul să fie unul iminent.

Deși informațiile nu au fost confirmate în mod oficial de Casa Regală, toată lumea așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile și dacă, într-adevăr, vor exista aceste discuții.

Sursa – playtech.ro