Intotdeauna putem alege sa facem cadou o bricheta

Chiar daca suntem intr-o perioada in care fumatul in interior este interzis, avem de unde alege brichete rezistente la vant, cele cu flacara torch fiind cele mai potrivite. Dar cred ca ar fi gresit sa trecem cu vederea situatiile in care brichetele cu flacara calda pot adauga un grad de acuratete, chiar si stil, experientei atunci cand fumam un trabuc.

Din fericire pentru toata lumea, piata accesoriilor dedicate trabucurilor si nu numai, este destul de bine dezvoltata, astfel ca va vom oferi mai multe optiuni, atat cu flacara calda cat si cu flacara torch.

Multe modele de brichete cu flacara calda au dovedit ca sunt durabile de-alungul timpului. Brichetele Colibri sunt fabricate din aliaj metalic dur, fiind disponibile atat cu flacara calda cat si cu flacara torch, ba mai mult de atat, unele pot avea 2 sau 3 flacari torch. Diverse forme ergonomice si culori care ne acapareaza atentia se regasesc in gama de brichete Colibri.

Brichetele Zippo sunt cele mai apreciate si mai cautate din lume si sunt brichete despre care chiar si un nefumator a auzit cel putin o data in viata. Toata lumea stie ca brichetele Zippo au garantie pe viata. Daca la inceput acestea erau disponibile doar cu flacara calda, acum gama este mult mai variata si adaptata timpurilor si noilor tehnologii, acestea pot avea flacara torch, dar exista si modele electrice.

Brichetele S.T. Dupont impresioneaza prin excelenta si eleganta, acestea fiind in orice moment, o alegere buna. Brandul frantuzesc produce accesorii de lux inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea si a devenit in timp un simbol al calitatii. Clasica si eleganta bricheta S.T. Dupont Ligne 2 are linii clasice si finisaje realizate din metale pretioase, aceasta fiind disponibila cu finisaje din paladiu, aur si argint. Colectiile S.T. Dupont sunt diversificate, de diferite marimi si greutati, cu flacara calda sau torch si sunt la mare cautare de catre colectionari, in special modelul Le Grand care dispune atat de o flacara calda cat si de una torch. Editiile limitate realizate in colaborare cu diverse celebritati sau chiar francize sunt punctul culminant al fiecarei colectii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata