Justin Bieber acuzat de viol! Cum s-a protejat vedeta în fața fanei care susține că ar fi violat-o în urmă cu 6 ani

134

Justin Bieber este pentru a mia oară în centrul atenției, după ce a fost acuzat de viol. În urma acuzațiilor grave, vedeta s-a văzut nevoită să răspundă acestora. Justin Bieber a fost tras la răspundere cum că, după concertul său din Austin, Texas, din anul 2014, a abuzat sexual o fană.

Duminică dimineața, 21 iunie 2020, o tânără femeie a mărturisit pe contul ei de Twitter cum a fost agresată sexual de către Justin Biber, la puțin timp după concert. Nu a dezvăluit însă, de ce a tăcut atâția ani și nu a spus nimănui despre posibilul act criminal. La nici o zi de la acuzație, Biber, în momentul de față căsătorit cu Hailey Baldwin, i-a și răspuns fetei.

„Pot să vă demonstrez!”

„În mod normal nu răspund la provocări, întrucât am avut de-a face cu acuzaţii aleatorii întreaga mea carieră, dar după ce am vorbit cu soţia şi cu echipa mea, am decis să vorbesc despre această problemă în seara asta”, a mărturisit el duminică seara pe contul său de Twitter.

„Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual nu este ceva peste care trec uşor cu vederea. Am vrut să răspund imediat, dar din respect pentru atât de multe victime care se confruntă zilnic cu asemenea probleme, am vrut să mă asigur că am adunate toate datele înainte de a face vreo declaraţie,” a mai spus vedeta.

Tânăra, identificată doar cu prenumele și anume, Danielle, spune că l-a vizitat pe Justin Bieber în camera lui de la hotelul Four Seasons din Austin, în ziua de 9 martie, după ce cântărețul a avut o apariție uimitoare la festivalul SXSW. Aceasta explică cum că, s-a petrecut o apropiere „fierbinte” între cei doi, care s-a terminat cu Bieber desfăcându-i nasturii de la pantaloni și forțând-o să aibă un act sexual, împotriva voinței ei, bineînțeles.

„Nu este adevărat! De fapt, vă voi demonstra imediat că nici măcar nu am fost în acel loc,” a declarat cântăreţul, care la acea dată avea 20 de ani.

Acesta a mărturisit apoi că, a fost la acel eveniment alături de prietena sa de la acel moment, Selena Gomez, demonstrând cu pozele postate cu aceasta, după concert, publicate la acest timp în revista Us Weekly. În plus, vedeta a postat și o corespondență care demonstrează că în noaptea în care presupusul viol s-ar fi produs, pe data de 9 martie, vedeta a stat împreună cu Selena și câțiva prieteni într-un apartament Airbnb, iar pe data de 10 martie a stat la hotelul Westin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata