Justin Bieber arată mobilitatea feței pe fondul sindromului Ramsay Hunt

În curs de normalizare. Justin Bieber a oferit o actualizare cu privire la mobilitatea feței sale după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt.

Muzicianul, în vârstă de 29 de ani, a accesat Instagram miercuri, 15 martie, pentru a împărtăși un videoclip cu el mișcându-și ochii dintr-o parte în alta. „Așteaptă”, a subtitrat el clipul Instagram Story în timp ce zâmbea la progresul său.

Bieber a abordat inițial problemele sale de sănătate când a anunțat o pauză de la turnee în iunie 2022.

 

„Este destul de grav, după cum puteți vedea”, a spus interpretul „Peaches” într-un videoclip de pe Instagram în timp ce își arăta paralizia facială parțială. „Mi-aș dori să nu fie așa. Dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să încetinesc”.

Contul oficial de socializare pentru turneul său a confirmat o pauză în spectacole. „În lumina recuperării în curs a lui Justin, spectacolele rămase din Turneul Justiției din SUA programate pentru iunie și începutul lunii iulie vor fi amânate”, se arată într-o declarație pe Instagram.

La acea vreme, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly că Bieber „lucrează cu o echipă de top de specialiști” și „urma sfaturile lor” cu privire la următorii pași. Recuperarea nativului din Canada a implicat „exerciții faciale și „odihnă și relaxare cât mai mult posibil”, sprijinindu-se și pe credința lui.

Justin Bieber își arată mobilitatea în față după diagnosticul 2 al sindromului Ramsay Hunt
Justin Bieber Prin amabilitatea lui Justin Bieber

„(El) are toată încrederea că acest lucru se va rezolva de la sine în cele din urmă, dar, desigur, este o situație stresantă cu care trebuie să o confrunți și o perioadă grea pentru ambii (el și Hailey) chiar acum”, a spus insiderul. „Ultimul lucru pe care și-a dorit a fost să amâne concertele.”

La două luni după ce și-a anunțat sperietura de sănătate, câștigătorul Grammy a revenit pe scenă. „Îți plac și mi-ai fost dor de tine”, a subtitrat o postare pe Instagram din august 2022 de la un concert, care includea imagini cu el cântând și o arăta pe soția sa, Hailey Bieber (n. Baldwin), alături de el la eveniment.

„Vreau să vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit înapoi. Aceasta este prima mea zi înapoi. Atât de bine să fii aici. După cum știți unii dintre voi, Turneul Justiției este despre egalitate. Este vorba despre dreptate pentru toți. Indiferent cum arăți, indiferent de forma, dimensiunea, etnia ta. Toți suntem la fel, toți suntem una”, a scris el. „Dar noi suntem aici pentru a face diferența. Și vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru că ați făcut parte din acest turneu.”

Hailey, în vârstă de 26 de ani, a țâșnit despre realizările soțului ei, scriind prin intermediul poveștii ei pe Instagram: „Un lucru pe care îl știu sigur este că nu poți să-l ții pe tipul ăsta jos…”

Modelul, care a fost internat în spital în martie 2022 după ce a suferit un mini-accident vascular cerebral, a fost „o piatră absolută” în mijlocul provocărilor personale ale lui Justin. O a doua sursă ne-a spus în iunie 2022: „Ea este alături de el pentru orice are nevoie, la fel ca și ceilalți prieteni apropiați și familia lui”.

Sursa – www.usmagazine.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata