La petrecerea organizată de prezentatoarea știrilor Pro TV Andreea Esca, au fost invitate mai multe vedete ale trustului

De Jurnalul Național Lifestyle Utile Vedete 150 citiri
4 min citire
Andreea Esca a decis să petreacă noaptea dintre ani alături de mai mulți prieteni, printre care și vedete cunoscute de la Pro TV. Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat un InstaStory în care a arătat cum a petrecut de Revelion.

De la petrecerea de Anul Nou nu au lipsit pavel Bartoş, care a venit împreună cu familia, și nici Cabral care a fost însoțit de familia lui. De asemenea, de la petrece nu au lipsit nici Smiley cu Gina Pistol.

Ce i-a pus Andreea Esca pe aceştia să facă

În contextul videoclipului postat de Andreea Esca în mediul online, Smiley a avut rolul de DJ al petrecerii, în timp ce lui Pavel Bartoș i-a revenit sarcina de a face ouă umplute. Cât despre Cabral, acesta a fost pus să facă chiftele, iar apoi a fost trimis în curte unde s-a ocupat de grătar, informează reţetedevedete.ro.

Din punct de vedere gastronomic, vedetele de la Pro TV au sărbătorit într-un mare stil trecerea dintre ani. Petrecerea de Revelion a decurs cu muzică din anii 80 și cu mâncare delicioasă, reprezentativă acelei perioade: mezeluri de porc, pește, pâine de casă, salată de boeuf și alte preparate la fel de gustoase.

De cealaltă partă, fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a petrecut Revelionul alături de iubitul ei, Mario Fresh, și de prietenul lor, Lino Golden. Cei trei au participat alături de alți prieteni la o petrecere organizată de Epic Society la care a mai fost prezentă și Roxana Ionescu, nașa de cununie a lui Dani Oțil.

Afecțiunea de care suferă Andreea Esca

Într-o postare recentă pe conturile ei de socializare, Andreea Esca a dezvăluit un secret din viața ei care a însoțit-o toată viața. Postarea a strâns zeci de mii de aprecieri din partea fanilor care au rămas surprinși de mărturisirile vedetei.

Ne-am obișnuit ani de zile cu imaginea Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV. Vedeta îți schimbă rareori look-ul, lucru binecunoscut fanilor ei. De asemenea, după cum putem vedea pe micul ecran, ea nu poartă ochelari. Cu toate acestea, fanii ei de pe Instagram au fost surprinși să afle că de fapt în realitate ea poartă lentile de contact atunci când prezintă știrile.

În plus, după cum mai mărturisește în postare, în realitate, atunci când nu prezintă știrile, Andreea Esca poartă ochelari și din imagini îi stă foarte bine și cu ei.

Astfel, „Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar ca să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de Instagram.