La un incendiu produs la o hală de producţie de polistiren din Mija, a fost emis mesaj RO-ALERT

Luni 2 august, un incendiu a izbucnit la o hală de producţie de polistiren din Mija, informează ISU Dâmboviţa, care precizează că nu s-au înregistrat victime.

Datorită degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru populaţia din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecţie. Se recomandă închiderea ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna I.L. Caragiale. Au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie cu apă”, transmite ISU Dâmboviţa.

În contextul suprafeţelor, pompierii au constatat că focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

În momentul de faţă, conform ISU Dâmboviţa, incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. „Nu sunt înregistrate victime”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata