Lifestyle si impactul asupra noastra

Traim intr-o lume agitata in care nu ne gasim linistea interioara. Totul din cauza factorilor negativi,  a situatiilor de care ne lovim si care ne cladesc doar repercursiuni asupra noastra. Cel mai adesea stilul de viata nu ne reprezinta.

Astăzi, prin stil de viaţă se înţelege un fel de principiu unificator al acţiunilor unei persoane pentru care aceasta a optat.

Felul in care ne gestionam timpul, felul in care privim atitudinea faţă de muncă, relaţia cu ceilalţi, valorile împărtăşite, pasiunile, atitudinile, toate aceste lucruri îl compun.

In prezent se considera stiluri, de pilda, afaceristul, demagogul, profesionistul, intrigantul, sau luptatorul, profitorul, depresivul fara ca enumerarile, dupa un criteriu sau altul, sa fie complete.

Preocuparea fiecaruia dintre noi este insa de a-si stabili noi orientari in viata si de ce spun altele noi? Intrucat mereu vor exista corecturi in viata, in luarea unei decizii, in schimbarea unei directii, a gasirii unui nou consens.

Posibilitatea configurarii unei vieti proprii se spune ca nu este permisa tuturor deoarece nu este la fel de accesibila pentru toti.

Dar acest lucru nu trebuie nicidecum sa ne demoralizeze. Tu singur ca persoana iti creezi propria viziune, ai propriile vise pe care le poti transforma in realitate.

De multe ori, oamenii nu aduc in discutie acest termen de lifestlyle, intrucat considera ca este asociat cu publicatiile mondene. Insa, pe romaneste acest stil de viata este orientat catre felul in care un individ se raporteaza la viata.

Este despre felul in care decide sa se expuna si despre cum isi traieste viata. Ca si in mass media, oamenii reinterpreteaza un alt personaj decat ceea ce sunt in realitate si anume: un individ in pozitia de entertainer va juca un rol diferit in mediul virtual.

El se va focusa pe fictiune aratandu-si latura ascunsa iar,  in realitate fiind ceea ce considera ca este. Din acest motiv este important sa iti dai seama cine esti cu adevarat si daca aceasta imagine te reprezinta in totalitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata