Locul 1 pe comparatorul ANRE – E-nergia gas&power, furnizorul care ieftineste factura de energie!

In pline scumpiri datorate liberalizării pieței de energie, compania E-nergia Gas&Power a creat un produs pentru cei ce doresc să își ieftinească factura pentru exact același lucru: consumul lunar de energie și gaz.

Poate că nu se oferă prea multe detalii despre această perioadă în care suntem amenințați că prețurile o vor lua razna dar niciodată nu strică să avem cea mai bună ofertă de pe piață iar asta nu o spunem noi ci chiar Agenția Națională de Reglementare în Energie adică o entitate complet obiectivă și care operează în numele statului fiind și cea care verifică și amendează companiile de furnizare ce încalcă normele.

ANRE vine în întâmpinarea consumatorilor de energie cu un comparator unde au obligația să fie prezenți toți furnizorii din piață iar în funcție de zonă, fiecare poate găsi cu ușurință cel mai potrivit pentru nevoile sale. Fiecare companie poate avea mai multe produse în funcție de avantajele pe care le oferă, unele mai ieftine, altele mai scumpe.

Pe locul 1 se poate găsi cu ușurință E-nergia Gas&Power, cu o ofertă limitată la unul dintre produsele sale, produs disponibil doar prin online și care se poate obține contactând direct compania prin Call Centerul ei la numerele de telefon din ofertă. Bineînțeles că în funcție de perioadă se poate ca topul celor mai bune companii din acest domeniu să difere iar ofertele bune să dispară. Tocmai de aceea putem acum profita de prețurile mici pe care le putem regăsi pe viitor și în facturile noastre.

Compania E-nergia Gas&Power este o subsidiară a grupului Europe Energy din Italia cu o prezență în 10 țări din Europa, având o cifră de afaceri de peste 1,5 miliarde euro pentru domeniile cu care se ocupă fiind totodată una dintre cele mai importante și solide entități private pentru tradingul intracomunitar și nu numai. Experiența de peste 20 de ani face ca produsele sale să fie gândite în avantajul clientului pentru a consolida o relație pe termen lung în care ambele părți au de câștigat.

Deja peste 280.000 de clienți au ales serviciile oferite de către această companie fiind un lider de piață în tot ceea ce înseamnă inovație pentru domeniul din care face parte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata