Maia Sandu, vizită surpriză în România.

De Jurnalul Național Actuale Timp Liber 204 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit în weekend-ul trecut în țara noastră. Maia Sandu s-a aflat în Oradea pentru o scurtă vizită privată, chiar în perioada în care creștinii au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi.

Astfel că, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat zilele trecute în România. Maia Sandu s-a întâlnit cu primarul Florin Birta și cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

„Întâlnirile sunt oportunități care ne ajută să dezvoltăm noi relații, să schimbăm opinii, bune practici pentru a identifica soluții problemelor cu care se confruntă societatea europeană. O astfel de întâlnire a fost si cea cu președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu pe care am avut plăcerea și onoarea să o primesc în Primăria Oradea și să-i exprim sentimentele de stimă pentru profilul de lider implicat pentru a scrie un capitol nou al Republicii Moldova.

Aprecierile dumneaei pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru și interesul pentru dezvoltarea de proiecte comune reconfirmă direcția performantă a administrației orădene și județene. În semn de respect față de frații noștri din Moldova, Municipiul Oradea si județul Bihor colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului”, a precizat primarul Florin Birta, la puțin timp după plecarea președintelui Republicii Moldova, citat de aradon.ro.

Conform Bihon.ro, Maia Sandu a călătorit cu o cursă de linie Tarom.