Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans

Mariana Moculescu a transmis că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans și că are planuri foarte mari cu această aplicație.

Astfel că, Mariana Moculescu se alătură persoanelor publice care fac OnlyFans. Printre acestea se regăsesc Larisa Drăgulescu, Mihai Trăistariu, Laurette și Charlotte, fata lui Ilie Năstase. Ajunsă la vârsta de 54 de ani, vedeta este de părere că este modalitatea perfectă de a câștiga bani, aceasta a fost motivată de o femeie în vârstă  de 72 de ani din SUA, care s-a înscris și ea pe platforma pentru adulți.

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a precizat Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Horia Moculescu are în plan să o întreacă pe Larisa Drăgulescu și și-a propus să facă peste trei milioane de dolari. În prima săptămână, contul acesteia va fi gratuit, iar apoi abonații vor trebui să plătească 2o de dolari pe lună, pentru a o vedea pe Mariana Moculescu.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata