Mihai Voropchievici: Zilele în care e bine să te căsătorești, în contextul numerologic

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 217 citiri
5 min citire
 

Cel mai frumos moment din viața unei femei este marele pas pe care îl face spre o lume nouă, adică mariajul. Momentul cererii în căsătorie este unic, iar alegerea datei pentru ziua cea mare trebuie făcută cu multă grijă și atenție. Pentru a alege data căsătoriei, multe femei apelează la familie, prieteni sau chiar și la horoscopul chinezesc. Astăzi, numerologul Mihai Voropchievici informează care este data perfectă pentru nuntă.

Când este bine să te căsătorești?

Numerologia oferă foarte multe detalii, aceasta fiind corectă în 90% dintre cazuri.  Iar care sunt cele mai potrivite zile ale anului 2023 pentru a-ți lua inima în dinți si a-i spune “Da!”. Astfel, ca mriajul să reziste în timp, află că ai nevoie și de o dată cât mai potrivită, care să-ți aducă fericire.

Așadar,  după ce vei aduna toate numerele din data pe care o alegi și obții o singură cifră, ea va avea un mesaj special de care trebuie să ții cont. Numerologul Mihai Voropchievici îți va spune cum se face calculul.

În opinia sa, ”Se calculează foarte simplu. Luăm data, luna şi anul şi le adunăm. Deci, una este căsătoria civilă şi alta este cununia religioasă, care este în faţa lui Dumnezeu. Aceasta este mai importantă. De exemplu, vreau să mă căsătoresc pe 1. 06. 2022. Adunăm tot şi ne dă cifra 4.”, a spus Mihai Voropchievici, pentru  Antena 3.

Cifra 1

Dacă te căsătorești la o dată specifică cifrei 1, vei observa că mariajul tău va avea probleme din cauza egoismului. Fiecare dintre parteneri va dori să conducă și să ia deciziile în cuplu de unul singur, astfel că vor exista multe conflicte între voi.

Cifra 2

Voi veți avea o căsătorie cu bune și cu rele. Deși, în prima parte a mariajului totul va merge perfect, lucrurile se vor schimba pe parcurs. Nu veți mai comunica, așa cum o făceați în trecut și dacă nu veți rezolva problemele, ele duc la un divorț.

Cifra 3

Persoanele care se căsătoresc la această dată vor avea un mariaj fericit și totul va merge perfect. Dinamica cuplului va fi una armonioasă și vă înțelegeți perfect. De multe ori, nici nu aveți nevoie de cuvinte, fiindcă există o chimie specială între voi.

Cifra 4

Unul dintre parteneri își va sacrifica independența financiară pentru a le merge bine. În caz contrar, ei vor trece prin numeroase probleme și vor exista multe certuri, care să distrugă dinamica cuplului.

 

Cifra 5

Voi preferați să fiți cât mai discreți și să nu deranjați. Până și nunta voastră va fi una micuță, unde să-i aveți alături doar pe cei mai apropiați.

Cifra 6

Amândoi sunt autoritari și vor să conducă, dar vor cădea la pace, la un moment dat. Ajung să se plictisească de monotonie, dar sentimentele lor sunt prea puternice pentru a renunța unul la altu

Cifra 7

Ei vor putea construi un imperiu, dar se își dedică prea mult timp finanțelor. Cu toate că banii ajută la întreținerea fericirii, dacă nu petrec timp împreună, ca un cuplu, vor ajunge să se despartă.

Cifra 8

Sunteți atent unul la celălalt, iar nevoile partenerului vor fi mereu satisfăcute. Știți să faceți cadouri, dar și să primiți, iar momentele în doi sunt perfecte pentru conectarea în cuplu.

Cifra 9

Cifra 9 este una de aventură, iar mariajul vostru va fi experiența vieții voastre, dacă știți unde să puneți limite. Cu toate că aveți o atracție mare pentru partener, vă veți lăsa conduși de impulsuri, iar la un moment dat, poate să apară o altă persoană între voi.

 

Sursa – playtech.ro