Noi detalii din ancheta părintelui Visarion Alexa.

Polițiștii fac percheziție informatică în cazul preotului Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul bucureştean Militari.

Astfel că, polițiștii bucureșteni fac percheziție în casa lui Visarion Alexa, preotul acuzat de o tânără de agresiune sexuală. Oamenii legii au ridicat telefonul preotului, în speranța că vor descoperi noi probe în dosarul de agresiune sexuală deschis pe numele său.

Conform datelor din dosar, episodul agresiunii din aprilie nu a fost primul de acest fel. Enoriașa în vârstă de 37 de ani care a depus acum plângere a precizat că a mai fost agresată de preotul Alexa în trecut, însă prima dată a decis să treacă cu vederea incidentul.

De această dată, însă, preotul nu a mai fost la fel de norocos. La îndemnul unei prietene, femeia de 37 de ani s-a adresat organelor abilitate, iar comportamentul duhovnicului face în acest moment subiectul unei anchete.

În faţa anchetatorilor, preotul Visarion şi-a recunoscut fapta. Așa că, acesta a fost pus sub control judiciar şi nu mai are voie să slujească până la finalizarea anchetei. Mai mult, preotul are interdicţie să se apropie la mai puţin de 300 de m de persoana vătămată. De asemenea, el trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la poliție, unde trebuie să dea cu subsemnatul.

„Fiind audiat în calitate de suspect, Alexa Visarion a recunoscut că, ulterior spovedaniei, a îmbrățișat-o pe persoana vătămată. (…) Tricoul persoanei vătămate s-a ridicat, moment în care i-a atins pielea în zona lombară, a mângâiat-o pe spate, pe sub tricou, a arătat că i-a palpat sânul, apăsând-o și că nu-și mai amintește dacă a sărutat-o pe ureche întrucât eram prea concentrat pe sânul ei (…) Ulterior, și-a introdus mâna pe sub bluză și i-a atins sânii, i-a forțat bata blugilor, a reușit să ajungă cu mâna în zona vaginului, sub lenjeria intimă”, conform unor surse judiciare, citate de România TV.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata